Datasets:

Task Categories: text-classification
Languages: jv
Multilinguality: monolingual
Size Categories: 10K<n<100K
Licenses: odbl-1.0
Language Creators: machine-generated
Annotations Creators: found
Source Datasets: original
Dataset Preview Go to dataset viewer
text (string)label (class label)
Bromwell High's komedia komédia. Kuwi mlaku ing wektu sing padha karo program liya bab urip sekolah, contoné "Gurus". 35 taun ing profesiné mulang, aku percaya nèk Bromwell Hit's satire luwih cedhak karo nyata timbang yaiku "Gurus". Siswa sing isa ndelok langsung nganggo guru-guru sing nggolèk sekolah, kabèh kahanané, kabèh ngélingké aku bab sekolah sing tak kenal lan siswané. Wektu aku ndelok eposi sing ngulangi sekolah kuwi, aku langsung ngéling - éling...... ing.......... A liri klasik: INSPEKTOR: Aku isa ndelok saben guru - gurumu, aku ngéling - éling wong sing wis tak kenal lan siswa.
1 (1)
Homeless (utawa homeless kaya George Carlin) wis dadi masalah pirang - pirang taun, ning ora tau dadi rencana kanggo mbantu wong - wong ing dalan sing dikatakan karo manungsa sing nindakké kabèh sing digawé kanggo sekolah, gawéan, utawa boot kanggo malah. Akèh wong mikir nèk ora nduwé sing rumangsa kaya rasis, perang ing Irak, pikir bocah bèn isa suksès, pilih, inflasi, utawa rasa kuwatir kanggo mbantu wong liya sing dijawab ing dalan.<br /<br />Tapi apa nèk kowé diparingké kanggo urip ing dalan-dalan sing ora ana barang-barang saka ing kono, gambar, gambar ing komputer, lan komputer sing dimaksud, ora dimaksud gambar klubuk sing dimaksud ing kono?
1 (1)
Wong wédok sing paling terang sing didelok Lesley Ann Warren. Wong wédok sing tak durung ketemu, lan nresnani wilayah ing pejabat klambi kuwi kapindho to ora. Jagong sing ana ing wajah kuwi klasik, nganggo apa-apa ing Saddles. Pengacara kuwi uga luar biasa. Sakwisé aku nudhuh dadi kono, ngedol bos, lan ora jujur karo pengacara Pepto Bolt shrugs sing wis lumrah. Telung tembung lucah. Jeffrey Tambor, sopan saka show Larry Sanders sing sakbanjuré, kuwi uga luar biasa kono dadi julion sing péngin ngganggu ghetto.
1 (1)
Kuwi gampang ditindakké film sing paling dinggo inn the Brooks cannon. Nanging, film kuwi pancèn ditresnani banget, dudu, lan nggatèkké kuwi ing critané wong - wong sing paling tradisional nggatèkké masyarakat kuwi pancèn nggumunké banget. Kuwi dudu Raja Fisher, ning ora cocok.
1 (1)
Iki dudu film sing biasané Mel Brooks. Kuwi kurang pamstick timbang kesugih-kurang saka filmmu lan sing ana rekaman sing isa digatèkké. Leslie Ann Warren nggawé film sing luar biasa, iso aktris sing luar biasa. Ana saben momen sing mbokmené wis nggawe keluar, lan ana gambar sing mbokmenawa digawe kanggo nggawé ruang kanggo nindakké kuwi, nanging saiki, kuwi éntuk rega kanggo nyukupi lan ndelok. Gawéan sing apik, Brooks dhéwé nindakké gawéan sing apik tanpa omongan langsung marang wong liya. Lagi, Warren kuwi aktor sing paling apik ing film, ning "Fume" lan "Sailor" sing jenengé.
1 (1)
Iki dudu komedis Robin Williams, utawa kuwi dudu kirky/insane Robin Williams sing kejem lan kelakon. Iki salah siji hibrid drama klasik tanpa kelakon-dramatisasi, nggoleng karo katresnaning Robin. Nanging iki dudu a striller, per se. Iki luwih misteri/suspense mobil sing nggumunké Robin Williams nggolèk nemokké anak lanang lan penjagané.
1 (1)
Injih an seni......[br /><br />Cercah-carta kuwi kelakon nganggo volume sing nyenengké.<br /><br /><br />Fine prestasiné Robin Williams. Tengek sexual ing film kuwi kétoké ora dibutuhké lan isa ana pengaruhé sepira akèhé kesenanganmu film. Nanging, kowe kowe ngganggu. Film kuwi ora cukup kanggo njaluk kowé. Tuntunan sing apik. Nggunakké cahaya kanggo ngganggu suspens lan sing ora disangkap apik.<br /><><br />>> Mung cocok ngrembug 1 wektu sing nyenengké nèk koweng ngrungokké lan nggedhèkké crita sing gampang!
1 (1)
Nanging ing iki "criticly dikenal psychological thriller" sing daftar kejadian sing bener, Gabriel (Robin Williams), penulis lan ceramah laut-night show host, dadi captived with the host of the host of the host and the host, and the howling the host and the howling the Howling and the Howling to to the Toni Collet (Toni Collet), nanging, Gabriel rumangsa digawe ing a misteri sing diwewewengké kejalahan sing mbuyok sekretaris" manuk film sing ditampa karo film.
1 (1)
NIGHT LISTENER (2006) *11/2 Robin Williams, Toni Collette, Bobby Cannavale, Rory Culkin, Joe Morton, Sandra Oh, John Cullum, Lisa Emery Ann Baker. (Dir: Patrick Stettner) <br />Hitchcockian supensers mari Williams a stand-out to stand-out performance.<br /><br />Oh, apa kuwi bab ceneral lan fans? Apa sing cedhak paranoia sing cocok karo liyané lan apa ales kuwi hampir norm? <br />In the derange scenarium default, alarm vereting, Williams none tambak gambar fabrik fabrik fabrik as federal button.
1 (1)
Kowe ngerti, Robin Williams, Allah mberkah dhèwèké, wis terus nggolèk diri mlebu ing kaki saiki nganggo kabèh komédia bodoh sing wis digawé ditinggal sepuluh taun (keluarga "Mati To Smoochy", sing bom wektu keluar, ning saiki dadi klasik kult). Drama-drama sing wis digawé ing kono kuwi luar biasa, kususé "Insomnia" lan "One Hour Photo". "The Night Listerer", senajan reviews mediocre lan a release DVD, ana ing antara gawéan sing paling apik, period.<br /><<br />>Ini a gambar sing paling cocog, senajan saiki ora ana serial pembunuh utawa ana bahaya fizikal kanggo kuwi. Konsepsi maksudéné maksu digambarké ing kono, gambar kowé maksudéné.
1 (1)
Wektu sepisanan maca Armistead Maupins, aku dijawab karo drama manusa sing ditampilké karo Gabriel Ora ana sing perduli lan ditresnani. Wektu dikatakan, kita saiki wis didelok vèsi film sing apikan lan didelok nganggo gloss of Hollywood...<br /><br />Writer Armistead Maupin lan direktor Patrick Stettner sing bener - bener suksès! <br /><br />Deloken sing cocog karo Robin Williams sing diperhati. Saiki, kita éntuk perjumpané karo ajaran kepercayaan personatan sing ditampa ing Hollywood.
1 (1)
Aku seneng karo film. Ana wilayah aksi sing nggumun banget, tekan lan sing apik. Aku kususé seneng karo wicaksana sing ana semi truk ing kono. Ayat aksi sing mlebu.<br /><br />>Ayo ana wicaksana transisional sing difilm nganggo cara sing nyenengké kaya fotograf, warna luar biasa, utawa tengek sing menang. Uga film kuwi lungguh banget. Aku uga seneng karo wong sing jahat kuwi uga digambarké. Aku ngekèki film 8 saka 10.
1 (1)
Ana akèh penyakit sing lair ing pikiran manuk sing wis diwènèhi urip ing jamané moden. Constant watch utawa informasi ing wilayah Pyschose, wis njaga psikolog, para pengajaran lan psikiater sing sibuk nganggo pekerjaan sing cukup kanggo dirampung. Kadhang kala, ana penyakit mental sing ditemokké karo wong sing ora ngerti sosohé utawa ana uripé. Itu kuwi yakin film sing disebut "The Night Listerer". Iki nerangké crita bab radio popular sing disebut Gabriel Noun (Robin Williams) sing sibuk nganggo soréné sing sibuk nggo gunané kanggo nggolèk pelayan gaya. Mbokmenawa merga ana sing ora dikenal karo kebuktiané sing dimaksud gambarké gambar.
1 (1)
Aku seneng karo The Night Listerer. Iki salah siji film sing apik ing musim panas.<br /><br />Robin Williams ngekèki salah siji performan sing paling apik. Maksuwéné, saiki, saiki kat kuwi apik banget. Aku nggatèkké versi jenengé umum sing cepet timbang Sundance versi. Aku bingung nèk gambar sing ngganggu gambar saka Ibu, lan ora gelem mlebu. Kabèh wong kuwi kecekel banget. <br /><br />Itu film sing pendek, mung ing jam lan setengah. Aku nggat versi jenengé umum sing cepet timbang gambar. <br>
1 (1)
The Night Lister mbokmenawa dudu salah siji tugas sing paling apik William, nanging ing taun 2006, kuwi salah siji film sing ana ing film sing aneh, ning sing apik banget. Aku isa njamin kowe wis durung ndelok film iki. Ana wong sing ora gelem lambat nggawe film iki, nanging aku ngrasa kuwi sing gedhé bareng karo film.
1 (1)
Kaya salah siji komentar sing mbiyèn kandha, iki nduwèni dasar film sing gedhé, ning ana sing kelakon ing jalan kanggo mlebu. Barang-barang mung merga perkembangan Collette kuwi erie lan Williams kuwi dipercaya. Aku mung nganti ngopèni kowé bèn dadi luwih apik. Aku rumangsa ora ke butuh pendidikan sing salah utawa pendidikan liya, kuwi mungkin mung dadi film. Kanadane, alesan sing sepisanan X-Files. Ora murah, mung mung, hokey. Uga, kuwi butuh sithik supense. Ayah sing mbutuhké kowe mlaku saka panggonanmu. Film kuwi teka ing saben mosok kuwi mlebu ; sing nyenengké penyakit palsu. Aku isa ndelok pirang - pirang musim sing dibutuhké karo bocah bocah-bocah kuwi.
1 (1)
Nanging Robin Williams sing nggatèkké aku, karo Robin Williams sing dadi ahli radio New York City sing dadi kanca akrab karo anaké sing umuré 14 taun (Rory Culkin) sing lara. Williams durung ketemu karo bocah kuwi, kaya sing wis mung dikontak ing telepon. Nanging, Williams's ex-boy-boy's (gawé saka Bobby Cannavale) nggolèk ragu - ragu karo bocah-bocah kuwi, sing nyedhik Williams kanggo ngatur pakumpulan karo wong. Apa sing isa nggawé pengaruh kanggo Williams nganggo cara sing ora dianggep. Aku bakal ninggalké bocah kuwi. Toni Collette uga ngrasakké film sing dimaksud.
1 (1)
Critic radio teller Gabriel Ora ana sing (Robin Williams, scraggy lan omongak in ticked, hypnotic tones) dadi kenal lan kancané karo anak-anak 14 taun saka Wisconsin, Pete Logand(Rory Culkin), sing nulis buku sing detalye penyakit sexual saka wong tuwané. To boot,Pete éntuk AIDS lan iki nggolèk Gabriel luwih, nganti bojoné Jess(Bobby Cannavale,good) happens sing dadi sukses saka HIV. <br /><br />Hé uga kenal diri karo Pete's guardian, wane sing jenengé Donna(Toni Collette,brillant) and Gabriel mung péngin ketemu karo gambarna ping ping to county of the country of the country of the Partbull of the TecklerMauffler's will-not.
1 (1)
Nèk ana salah siji barang kanggo ngumpulké film iki yaiku koyo ngganggu. Presise tegesé ngganggu wong - wong sing ngrembug mung merga kuwi misteri, lan ing film ana katrangan nèk ana bab sing gedhé. Nanging, ora ana gedhé, lan gambar sing lembut Williams ora nindakké akèh kanggo nggawé kita nggolèk oposisiné karo bocah kuwi. <br /><br /><br />Collete taris sing luwih apik karo wong wédok sing sejati lan nitèné sing sejati ora jelas. Produksi sing ngrasa lan lungguh keyakiné. Buku kuwi mesthi luwih apik. <br />
1 (1)
Aku tenan KAWIN film iki! Aku ora nggumun karo kabèh komentar liya sing tak maca bab kuwi. Aku nduwek komplete nganggo saben detik! <br /><br /> Aku ndelok crita sing nggolèk, aksi, lan petunjuk-on. Aku nggolèk saben wektu telepon sing cedhak karo film. Senajan ora ana "Scary" bab crita kuwi dhéwé, aku nganggo saben film - lan saben soré. <br /><br /> Aku ndelok nèk ana akèh pilihan sing sampurna sing wis digawé...
1 (1)
Listener iki luwih apik timbang wong sing umum ngomong. Kayané ana kekurangan krisis identitas, nanging aku rumangsa ana atmosfera sing nggumun lan perkembangan sing nggumunké kanggo iki. Kuwi rumangsa kaya salah siji peteng kuwi sing kelakon karo kancaku anyar. Sing salah siji jenengé film kuwi nggawa pasing: nanging kapan layu lan kacak-kadhang pacing kuwi kepénginan. Kabeh sing nggat ing film iki digawé ngganti ing alam, lan urip sing nyata mung plods anu? Mula ora ana sing kelakon karo kanca-kancaku utawa nerangka ing tingkah.
1 (1)
Wektu kuwi ana ing film sing tak pilih, lan aku sunyi bab apa-apa lan apa sing wis digawé salah. Senajan saben film nduwé kesalahan, The Night Listener éntuk kesalahan sing kurang. <br /><br /> Nèk kowe maca review sing terakhir (it kuwi sulit, nganti setengah kuwi ditulis ing caps lan kuwi ora ana informasi sing bener bab film), kowé isa waé percaya nèk film iki ora kesalahan. Senajan maca luwih saka 3 linya ing kono, kowé nemokké alesan poster's kanggo nerangké: he/how ora seneng karo faktané gay (ulang team produksi crack...) saiki aku dinggo pendapat pendapat kowé ing kono, senajan aku dinggo pendapat pendapat kowé.
1 (1)
Jamie Foxx sing lucu lan nggawa aksi sing nggolèk aksi sing nglumpuk rong dolar saka bahan-barang lan nyolong rong penjaga sing mati. <br /><br />"Bait" ngertèni sophomore kanggo Antoine Fuqua ("The Replacement Killers") lan nggolèk tugas sing cocok komputer/hacker (Doug Hutchinson), sing nyolong nggoleh rong juta dolar sing mati.
1 (1)
Boris Karloff sing legendari nglumpuk karyané nganggo nganggo patang klunker sing murah ing Meksiko. Iki yaiku period sing lumrah Gothic horror intris saka kono. Karloff ngenengi lumrah sprey lan performan sing lumrah nganggo Matthias Morteval, salah siji patriarah eksentris sing ngundang kastèl polisi kecil, srakah lan backbiting no-counting kanggo macang a kepénginan. Kuwi ora suwé tamu sing sengit dinggo nggawe wong-orang sing mèh-size sing mèh ing panggonan. Simbol Meksiko simbol sex Andres Garcia of "Tintrera" sing nggambarké kastèl polisi sing nggangguh, lan Jul nganggo kampung sing dinggo kampung sing dinggo kampung.
1 (1)
Kisah iki sing dhasaré saka loro pitik Edgar Allen Poe ("The Fall of the House of Usher", "Dance of Death" (poem)) sayang-sayang nggolèk mulai nganti mulai nganti pungkang. Kuwi padha karo film kulit hitam lan putih sing lawas bab wong-orang sing ketemu ing omah dekrepit lawas (contoné, "The Cat and the Canary", "The House Water", "Night of Terror"," lan mung. Boris Karloff maca penyebaran sizih-size urip sing terorsi tamu.
1 (1)
Aro Tolbukin ngumumké pitu wong sing urip ing a Mission in Guatemala ing taun 70. Uga ngucapké nèk dhèwèké wis matèni 16 wong liya (Nyang dimaksud matèni wong wédok hamil, lan nggoleng nggone geni).<br /><br /><br /> Film iki sing nggambarké kepribadian Aro liwat akèh wawancara karo wong sing kenal karo wong - wong sing nggawa aktor sing dhasaré fakta sing sejati.<br /><br />>"Aro Tolbukhin" kuwi gawéan serius, mula analyiti, kuwi ora murmu. Ketemuan sing meh bab trauma cilik sing isa nggawé wong dadi monster.<br /><br />
1 (1)
Sakwisé ndelok akèh film Villaronga, aku nduwé pendapat sing jelas bab dhèwèké -- dheke nggolèk tenan tingkah lakuné wong-anting, lali karo film. Mula, senajan ana kritik sing apik, film - film - film - film sing ora tau nggolèk perhatian sing gedhé. Nanging ing ARo, sing mèlu line sing padha, ning bener - bener apik ing ritm, kususé saksuwéné saben film. Terus, aku turu nganggo bagéan sing sepisanan, senajan bagéan sing sepisanan mènèhi informasi sing dibutuhké, kuwi bener - bener lambat. Senajan bagéan sing kapindho kuwi pancèn nggumun lan nggawé film sing paling apik sing wis digawé Villaronga.<br /><br /><br />
1 (1)
Ana akèh barang sing dijatuh ing Aro Tolbukhin. En la mente del asesino (Interfas pikiran pembunuh), koyo kesus banget kanggo ngomongké bab kuwi tanpa ngendika apa-apa peringatan. Ayo mung ngomong nèk film iki kaya cilik ing cinema, ning bener-bener, gedhé. Itu gawe nganggo super 8, pondok kulit putih, 35 milimeter, warna, warna, flashbacks. Aro Tolbukhin kuwi kaya film sing nggawé dokumen utawa viceversa, sing paling paling dipercaya. Ayo mung mung maca penyakit sing paling dipercayake, utawa sing paling dipercayake.
1 (1)
Iki wis mlebu rong jaran sing durung ketemu. Monster film sing gedhé nganggo film mummy gener sing urip. Sing paling unik iki nyebabké gambar sing unik lan sing nggumunké. Kat sing luar biasa, klebu TOM BOSLEY sing tak kenal durung ana ing film horror, durung tau. Akiré nggumun lan idea mumi sing kempeng mumi sing cilik kuwi penyuk. Sing tak sunyi, aku mung péngin ndelok luwih akeh mummu, ning liyané aku rumangsa nindakké gawéan sing apik. Dialog, karakter lan cerita sing sampurna. Aksiné apik banget.
1 (1)
Tanpa Kirsten Miller proyek iki ora dilengké. Nanging, nganggo tanah sing nggumun banget sing yaiku Miss Miller, aku mesthi ngumumké kuwi. Kayané wong liyane mung mung main nganggo perkembangan sing kuwat. Wagner gunané kanggo ngajèni film iki ora kecewa, nanging sithik gambarmu ora nggawa kesenangan. Kelompok talentoku sing nggolèk gawéan hérois sing digawé sing kudu disalahke. Liyané charismatic Miller lan wektu sing ora isa dipercaya.
1 (1)
Pancèn, Titanic kuwi film sing apik, sing sepisanan ndelok, nanging kowé kudu ndelok kuwi kapindho lan pendapatmu bab film kuwi bakal netepi owah? Malah iki ora nggumunké wektu kowé ndelok kuwi ping pindho. Aksiné ing film iki dudu romantik. Wektu sing kapindho (nanging aku ora mung mikir iki) kuwi marahi lan kowe lungguh ngganggu pemikiran film, kapan kapal d**n iki arep nyolong? Lan iki ora nggumunké wektu kowé ndelok.
1 (1)
Wektu ndelok film iki, aku kagèt merga film sing gedhé. Iki mung film sing tak pikiri tak ngekèki 10 bintang. Aku yakin film iki mesthi bakal ana ing luhurku 5.<br /><br />>Aktivih kuwi luar biasa. Leonardo DiCaprio lan Kate Winslett sing paling apik. Aku pikir ora ana sing isa nduwé gawéan sing apik timbang Kate. <br /><br />>Igih dina hujan lan kowé ora isa mutuské apa sing diuwah, yah. Kowe bakal seneng karo kabèh aksi, efek kusus, lan luwih akèh. <br /> Nèk kowé ora ndelok film iki saiki!
1 (1)
Apa sebabé wong - wong ninggalké film iki lan ora mung film sing gedhé kaya The Godfaar. Titanic kuwi film sing paling gedhé ing taun 21.Deloken aksi sing gedhé, direction, effects, musik lan kabèh. Film iki terus diomongké merga salah siji dina ana sing kandha nèk ora gelem setuju. Film sing paling paling apik karo film iki. Mung ana film sing cedhak karo Star lan Lhind Award, ora mung dadi film paling oscar Award sing paling gedhé, dhuwit sing paling wis digawé lan siji film sing paling tak durung ketemu. Salah siji dina, ana sing kandha nèk ana sing mung disetujui.
1 (1)
Mung rong komentar.....PERTAWAN taun sepisanan? Ora buktiné kekuwatan film sing mbengok! Kaya sing disebutké, status telemovium sing paling kurang 13 GANTRY ROW kuwi aji faktor sing nggumun ing apel sing dibutuhké. Wektu ngomong nèk kuwi ora pantes - utawa nganggo hiburan utawa nganggo kewedhongan per se.<br /><br />True, rangkeng sing paling dasar yaiku nggawe status THE AMITVILLE HORROR - mung tanpa wewengkon. Lebih kasus intriga! Gibney mbokmenawa wis nggawé luwih agung nèk digawe Halifax - nemokké pasangan sing tampak pembunuhan sing nggangguh. Kuwi ora mung nggangguh nggawe nggawe rakyaku.
1 (1)
Apa sing ora isa dingertèni? Pertama, film sing gething ing film iki. Itu mbokmenawa ora dadi film sing paling gedhé, nanging nduwèn a rumangsa, kuwi punya 11 oscars merga alesan, kuwi nggawé EIGHTEEN HUNDRED MILLION DOLLARS merga alesan. Itu a film sing apik. Itu ana film sing ngganggangga ing film kuwi sing paling ora dipercayai. Aku ora ngerti apa film kuwi ing aku wektu aku ndelok ing teater. Aku nduwèn film sing tak ngganggumun, aku nggatèkké film sing tak nggatèkké.
1 (1)
Sakdurungé, aku nulis nèk aku rindu "Titanic", nangok ing finale (keping), lan aku isih pria ing 60's. Aku uga mikir apa sebabé film sing gedhé, sing menang prajurit iki, sing ditemukan karo akèh kritik, diparingan mung 7.0 rating sing nggunakké imdb.<br /><br />Well, aku ndelok naluran rating penggunané. Merga 29.0% dari kabèh votos sing merihna 10 rating, 10.7% aku make a rating.
1 (1)
Aku seneng film iki nganti umurku 7 lan aku ndelok ing dina wiwit wiwitan. Kuwi sengkeng lan éndah banget. Aku ngrembug film sing didelok karo keluargamu.<br /><br />Rating MPAAku: PG-13 kanggo element tema, gambar desaster, nudity/seksuality lan basa sing jaman.
1 (1)
Film Titanic nduduhké luwih akeh mung "seweng kanggo éling." Kuwi nulis kejadian sejarah liya sing bakal diomongké lan ora bakal dilali. Apa sebabé kritiksi? Aku ora ngerti. Ibu digawé film kaya Titanic sing nggumun lan sentuh saben kali kowé ngganggu kuwi. Kuwi isa ngganti maksud maksud epis. Iki bakal mung mung mung isa dingertèni.
1 (1)
Aku nduwé masalah karo film iki, lan aku krungu akèh sing nyingkirké nganggo kostime lan pengaruh sing apik, lan arahan saka James Cameron lumrah saka fokus. Leonardo DiCaprio mènèhi salah siji performasiné sing paling apik kaya Jack, lan Kate Winslet sing nyenengké kaya Rose. David Warner, aktor sing gedhé, nyolong saben wilayah ing. Critak sing sugih, lan gambar sing jenengé, lan wicaksana sing jenengé dinggo ping pindho.
1 (1)
Aku pikir James Cameron mbokmenawa dadi direktur sopanku merga iki yaku rekan sing kapind ing film-film. Kaya apapun, saben wong ngélingké RMS Titanic. Itu besar, cepet, lan "unsinctable"... nganti April 1912. Itu ana ing kabar lan salah siji tragedi sing paling gedhé. Well James Cameron mutuské nggawé film nganggo film, ning iki sing kapindho kapindho ing film-filmmu timbang kapal. Well James Cameron sing ngélingké filmmu sing kapindho utawa kapindho rakyané UKWONKWINT KAWALL KAWALLY KAWITALYON KITAAN KAWI KAWI KAWALLER AKSI (KAMBERKU KAWALLYU), IKU GAMBERAN (K.K.K.
1 (1)
Titanic kuwi wis suwé, ning wis ngalami pelayar sing lumrah ing kapal sing gampang digawé. Writer/Director James Cameron wis nindakké gawéan sing gedhé kanggo nggawé film iki bab crita cilik antara loro wong sing béda banget lan kombinasi kuwi karo kejadian nyata Titanic sing numpak ing tanggal 15 April 1912 sing ngalami éwonan wong - wong sing mati ing banyu belas ing kapal Atlantik Utara. Wong-rowong ing film kuwi gampang digawé karo Leonardo DiCaprio and Kate Winslet.
1 (1)
Kapal kuwi mbokmenawa wis tengkeng, ning film ora!!!! Direnungkan, James Cameron, saka 'The Terminator' ngenengi gambar sing luar biasa iki. Sing salah siji wicak sing aku senengi yaiku 'Meja Makan Mati', sing ana keluarga Rose lan kanca-kancané, ning ketemu karo Jack sakwisé nylametké. Rose ndelok wajah sing kuduné saben wong wédok sing isa ketemu 'THE'. Aku ngarep aku ndelok wektu aku ana ing kamar karo bojoku sukmbèn.<br /><br />Jack lan Rose nduwé hubungan sing sing cocog yaiku 'MOVE STUFF', ning saiki barang-barang film sing apik. Aku nduwé ibu sing srakah lan kabèh kancané sing isih urip ing bojoné.
1 (1)
Titanic nduwèni salah siji film sopanku sing saben waktu. Itu ana masalahné (ima film sing ora) ning isih, kuwi nyenengké.<br /><<br />>When aku kekenduhan karo wong sing tak takon apa aku seneng karo Titanic, aku nganggap reaksi pertamaku adalah "waktu menit, kowé ora?" Aku kenal akèh wong sing ora seneng film iki, lan aku ora nyebut film sing tak nggatèkké, aku ora nggatèkké film sing jenengé Lord //bdbr, yah, tapi kuwi ora nyenengké lan ngganggumun? Akèh, carita antara Jack lan Rose kuwi sungguh real, saben wong ngerti katrangan iki. Ning, film sing tak nggangganggu, ning aku ora nggatèkké film sing cocog karo film sing tak nggatèkké.
1 (1)
Titanic kuwi ana sing kelakon. Aku kagèt banget merga film iki ora nduwé sepuluh, umum ing randing sing nggunakké IMDb. Mbokmenawa, kuwi mung dilindhung ora ngekèki pujian Titanic jaman saiki, ning wektu kuwi digawé iki bener-bener barang. Wektu film kuwi keluar ana wong sing mlebu ing teater. Wektu kuwi ping pindho ping pindho ing vidhéo lan aku nggat film saben dina sesasi. Iki aman kanggo ngomong kita wis obsessi lan alesan sing apik. Ana ing bencana kuwi anggoné ora lali, kaya bayi sing kejem, utawa wong sing wis mbunuh sakwisé matèni wong ing kono. Akèh wong mati ing kapal kuwi, lan nerangké film sing nggawa emosi sing dibutuhké James sing kendho.
1 (1)
Maksudna Aussie liya, pelayan iki ing donya sing ora dikenal lan gaib, lan kuwi apik banget. Iki ora nggunakké pengaruhé istiméwa sing istiméwa sing nggumunké kaya kelakon Amerika, kuwi ngganggu pengaruh emosi. Rancangan sing sederhanané Rebecca Gibney & Co. nguripké urip. Ngganti pengalamané wong bebojoan sing tuku omah tuwa sing nggunakké omah kanggo wong wédok sing durung tau lunga, lan bojoné ora lumrah ing kahanan misterius sak abad kepindho. Perkara sing aneh mulai kelakon ing omah, lan John Adam mulai dadi wong sing saiki sing disingkirké, sing sakjané pembunuh mas. Sakliyané 8/10.
1 (1)
Kanggo aku dhéwé film iki numpak ing patang tiyangku. James Cameron wis mbuktèkké nèk dhèwèké kuwi majikan. Film kaya Aliens, The Abys, lan bojoné Terminators kuwi jelas nèk dhèwèké jelas lan kendel ing aksi lan ilmu pengetahuan. Dheke nambahké sifat sing aneh kanggo film. Nanging titanic kuwi béda banget karo strokené liya. Film sing nggumunké lan éntuk ruangan kanggo kagum, perkembangan lan kemajuan karakter ing cerita sing dingertèni. Critic of the numbers will will toggling the Watch James and the counting toggle toggle of thealogs, and thiam toggle of James's toggle toggle, and the kenderal cocog to the kenderal.
1 (1)
Balik taun 1997, aku kèlingan taun: Clinton perang penelitian cloning Ocean, Princess Diana, Marlins menang serium dunia lan wani wadon. Itu ana taun besar ing wilayah Titanic, salah siji dari film sing paling gedhé saka saben waktu: a gambar bab kapal mimpi, bab bocah lan anak wédok sing nganggap cilik Love Ocean, malah disebarké karo kelas sosial lan ing luhur emosiné kapal kapal. Aku rumangsa salah satu wong sing isa dijawab Titanic sing dadi HUVERTIC, salah satu film sing paling besar dari urip, 85% jeneral wédok sing nganggo film sing jeneng dinggo juru film.
1 (1)
James Cameron's 'Titanic' a sumberally a hak romantisme nganggo kewedhoan lan magnificance, a kisah cinta tragedic set nglawan latar belakang kejadian ini sing besar... Itu's a film sing ngganggu harepan, tresna lan humanitas... <br /><br />Leonardo DiCaprio' kuwi luhur banget ing screen nganggo karisma... Conveying passion, tambahan, insouciance and science, he's free-spirited with pretensions artistic, and a zest for nyata... <br />Kate Winslet's absolut as the court-klassswing to weekday, who should could throught, who should throught throught, whing throught should to the folkton, whit blood bridwing to will to the store should>
1 (1)
Sejarah film sing mulih ing saben cara. Ora ana sing perduli karo apa sing mikirké film iki, merga ora nglokro. Saben kesalahan ing film kuwi gampang dikuwasani nganggo bab sing luar biasa sing dilakuké film. Iki dadi film sing ayu banget, lan aku ragu - raguné akèh sing bakal ndelok apa sing padha manèh. Aku weruh luwih akèh timbang aku perduli, lan aku isih diterjemahké saben kali, nganggo perasaan sing gampang diterangké. Sing suwé.
1 (1)
Titanic sing diwarnani James Cameron ngarahké kisah cinta sing fikasi bab sejarah Titanic. Plock kuwi sederhana, non-complicated, utawa ora kanggo wong sing nresnani lan ngganggawe kowé ing supense. Pungkas film kuwi isa ditemokké ing minit sakwisé mulai film, nanging kisah katresnan kuwi ana sing menarik. Kate Winslett sing jenengé Jok kuwi luar biasa karo Rose, aristocratic jeneral Black betroded by Cal (Billy Zane). Awal perjalanan Rose ketemu Jack (Leonardo DiCaprio), kelas sing paling baharu ing Amerika sakwisé menang Titanic game ing poker.
1 (1)
Aku rumangsa luar biasa banget nganti sakwisé kabèh taun iki, kita setuju karo filmku! Kaya sing mikir film iki dudu unggul utawa malah ora BOTHER kanggo ngomong bab kuwi. Aku dhéwé seneng karo film iki immenly, lan isih lakukan! Aku ngrasa film iki dudu kanggo saben wong, nanging kuwi nyata ndelok ati akeh. <br /><br />Angke film iki numpak film utawa film penyampau, utawa film sing dinggo "overhyhyhy-ped" utawa... well, kita mung nduwé film sing gampang kanggo maksudna film. Lol* Itu thok ora dinggo CRITICS/artikel dinggo film.
1 (1)
Aku ora gelem ndelok film iki sing paling paling luhur. Aku ngganggu kepalaku ing teater 11 Academy Awards - senajan aku durung ngganggu kuwi. Banjur aku ditakon dadi hakim ing konkurs publik. Salah siji anak wédok sing ngucapké film iki. "Itu gedhé", dhèwèké kandha. "Kok bener - bener mimpin kowé ing pelayan." "Nonsense", aku mikirké. Aku rumangsaké perasaanku karo para pekerjaanku. Padahal aku rumangsa salah satu pekerjaan sing tak nggatèkké, tapi kowé rumangsa salah satu penyampaian, tapi aku ngganggak pendapat.
1 (1)
Kanggo kabèh wong sing sengsara sing wis ngakok bab dialog, busét, iki lan sapa sing péngin krungu? KAP kowe ora ketemu karo film iki, yaiku ketinggalanmu. Sing sithik sing tresna banget karo film iki ora perduli karo pikiranmu. Aku iki wong sing wis ndelok éwonan film ing uripku, lan sing nggat ing komentaré dhéwé, ing bukuku. Ibuné ora mung acara dokumen, utawa acara sing bener bab apa sing kelakon bengi kuwi. Kuwi karya sing paling luar biasa. Aku ngerti nèk kuwi ana 90 lan metu taun sing wis nggawa ing negaraku.
1 (1)
Sakliyané ing sekolah, omong-omong bakal nampa film "favorite". Aku nulis Titanic, lan sepiro sepisan wong bakal snicker. Aku ora éntuk pikiran merga aku ngerti nèk lima taun kepungkur, wong-anak saiki diambil menyang film kuwi. Lan saiki aku isin saiki kanggo ngakoni.<br />Thow rewaked Titanic in the picture in a threet time in the Time. Kate are the cart, aku nggumun karo film kuwi ora rumangsah. <br> Ibral / Custom film.
1 (1)
Aku dudu wong tuwa, ning aku dudu wong lanang. Nanging aku isa ketemu nganggo sengsara lan rasa sedhih saka saben karakter.<br /><br />Ini sing isih remaja kudu ndelok film. Mungkin wong - wong kuwi mulai ngajèni ajiné keluarga manèh. Aku ngapura wong - wong sing ora ngertèni ajiné tresna, keluarga lan kancané. <br /><br />>Ku mesthi seneng banget ndelok Patrick Duffy ing peranan sing béda timbang Bobby Ewing. Lan iku apik banget ndelok anak - anakku sing umuré 19 taun Ben Affleck sing paling apik ing perkembangan lan tulus.
1 (1)
Sakwisé ana prologue sing nggambarké a masked man follinging lan sawek sprengke sekolah Sydney, nanging nggoleng tenggoroke sekolah sing lanjut, urban, wendah dalan Australian abad, kita ketemu Julie (Rebecca Gibney) lan Peter (John Adam) sake keluar nggo nggoleng omah. Sing isa éntuk utang kanggo fixer-upper, nanging kuwi nggangganggah sekolah fidler Sydney, nanging kuwi nggangganggah pendidikan fisik fizik kuwi ora mung masalah sing terlalu dibuat ing omah sing anyar.
1 (1)
Daniel Steel's Daddy, sing nggedhèkké atiné. Film iki ngluhurké pentingé keluarga lan pentingé wong tuwa ing urip anak - anaké. Ing jamané "Heather nduwé kebutuhan loro" (utawa apa sing durung tau, kowé gampang ndelok apa sebabé tema iki ora kanggo kabèh wong. Kanggo peranan bapak kuwi ngarep aku ngarep kuwi bab Daniel Steel Saga liya. Saben karakter sing penting lan nindakké gawéan sing nyenengké. Aku seneng ndelok saben karakter sing digawé saksuwéné taun. Aku tresna film iki, aku bakal ndelok saben wektu kuwi.
1 (1)
Salah siji wong lanang, bapak, nduwé kekuwatan lan kekuwatan kanggo njaga keluarga senajan ngadhepi kasusahan. Bocah - bocah sing gedhé, ora masalah umur utawa wong tuwané, wong tuwané isih nresnani anak - anaké lan gelem nyedhiyakké kussin wektu jatuh.
1 (1)
Dheke nggawe film sing ora bass lanang. Sing bojo/ibu ninggalké keluargané kanggo "kontak" karo diri - utawa nggolèk libido. Bapak kuwi tetep bareng lan nggedhèkké anak, ora ngopok gawéan lan uripé nggolèk katresnan lan tanggung jawab marang anak-anak.
1 (1)
Aku kudu ngakoni, wektu aku maca penjenengan gener on Netflix sing dadi "Steamy Romance" aku rumangsa salah. "Steamy" ing film saka taun 1968? Aku disiapké kanggo kecenduhan. Lan wektu aku sadho, aku kenal pecah erotikku sengkeng.<br /><br />Boy, aku salah! Film iki ora mung nduwé kabèh element sing rumangsa rumangsa sengsara, sing ketemu, wedi rahasia, sing ditemokké, titik - tiba - tapi, ning wektu film iki wis dinggo erotik. Panjenengan bakal lali kowé lali ngganggumun gambaran erotik ing & kulit putih. Cinema sing pantes ditampa katrangan sing dimaksud.
1 (1)
Iki ora ana film.<br /><br />Iku ana film sing nyenengké!!! Penuh karengan lan kenangan!! Gawéan sing éndah!!!!! Mung!!! Mung sing pinter, mung!!!!!<br /><br />>Yene kowé kuwi katresnaning film. Wong. Wong sing tresna banget, kuwi filmmumu!!!!<br /><br />> Iki nduwé sipat sing éndah sing alus. Aktif lan sing direksi. Wahna film iki nggawé aku ngéling katresnanku sing sepisanan.<br /><br />Thi kuwi film kanggo wong sing péngin mikirké urip, lan katresnan sing dimaksud. <br />
1 (1)
Iki ngupaya sing serius kanggo nduduhké seksi loro sekolah lan ora nggunakké faktané Malah karo pathokané jaman saiki, film kuwi menarik lan provokatif dè <br /><br />Therese lan Isabelle arep mèlu sekolah sing padha Therese kuwi energetis, inteliger, lan dadi mentor kanggo wong sing ora salah, naif, Isabellé Nyong nggunakké faktané nganggo akèh pengalaman eksotik, klebu perjalanan sing sepisanan brothel, nanging ngendho sepisanan héteroseksual, lan sing sepisanan ngetrapké pengalaman héteroseksual ≤ <br /><br /> Film kuwi ora nggunakké seksi, utawa luar biasané, gambar sing ana pengalaman luar biasa, ning kadhang kala kamera, lan kamera hérosi, lan hérogratistik, tapi nganggo sinemat héstoly,...
1 (1)
Aku ndelok iki ing kelas Kesihatan Wong - Wongku kanggo nduduhké piyé wong wédok sing dianggep kurang timbang wong - wong ing akèh masyarakat, lan aku tenan tresna film iki. Aku ngupaya éntuk salinan kuwi kanggo nyolong. Critak iki sentuh banget lan aku ngumpulké kuwi marang wong liya. Aku kuwi pelayan budaya sing béda lan film iki mung sing tak butuhké. Iki yaiku film kanggo kabèh keluarga senajan tak rektiwasi. Iki dadi film sing tak nduduhké marang anak - anakku. Profesor kelasku tegesé film kuwi uga kanggo mulang wong wédok, ning film iki luwih saka kuwi.
1 (1)
Aku arep turu nganggo gfku, lan wektu nyolong nyolong, aku mlebu kanal nganti aku nemokké film Cina sing disebut Raja Mask. Mula aku nganggep iku dadi film Kung Fu, mula aku mulai ndelok, lan aku langsung nggawa aku. <br /><br />Goyo wédok ing film kuwi wis adorble. Wong wédok kuwi aken sing gedhé nganti dadi sithik. Mbokmenawa kuwi ing Cina, mula ing basa Inggris digawe dadi luwih gampang kanggo aku ngandhani... nanging kok mung nggawa seni sing sampurna.
1 (1)
Aku ngakoni aku nganggo jaran film sing jenengé bocah-cah cilik. Aku wis ketemu cukup karo penjaga-jagané. Aku wis ketemu cukup dè Baby Boom, Kolya, About a Boy, Lagi Martha, lan ing wicak cilik, Whale Rider kanggo bosen nganggo formula. Opo aku ing Raja Mask-maske kuwi nggolèk atiné: Cina-kota cilik ing taun 1930.
1 (1)
Film iki sing paling apik. Aku ora isa ngéling wektu ana film sing nganggo nangis saka aku. nganggo cah-cah mriku, aku nggumun film iki. Kuwi ana kabèh elemen sing paling apik sing diduwèni: Bagus Dialoges, Musik, Aksing, Pengalaman/Plot. Critak perkataan akrab, kendel, apikan, lan loyal antara jalan sing dikenal karo Raja Maske lan anak wédok sing didol dadi anak ing serf bazaar. Anak wédok sing seneng dadi kutu lan Raja Mask. Wong wédok kuwi seneng karo butuh. Wong kuwi ora biasa ing nyata. Saben gambar kuwi durung aji.
1 (1)
Film Verhoeven kuwi nganggo kosong. Dheke hak sing gampang digabung karo pejabat lan kudu isin. Dhoken nganggo ngakoni, maca 2 bab buku, bosen, lan mutuské nganggo samubarang kosok.<br /><br />Heinlein ora bakal nggolèk kosong kosong kosong kosong kosong kosong wis urip kanggo ndelok.
1 (1)
Wang Bianlian kuwi salah siji seni sing lawas sing dikenal nganggo 'King of Mask' kanggo nguwasani seni Sichuan. Liang kuwi salah siji opera sing terkenal dari seni Sichuan lan anggota Wang dadi seni lan dadi wong sing seni lan dadi wong. Liang kuwatir nèk seni sing aji ditinggal mati karo Wang lan kuwi dikenal nganggo winih sing dikenal 'Rang of Mask' kanggo nguwasani seni Sichuan. Liang kuwi salah siji opera sing terkenal saka seni Sichuan lan aku ora bisa ngumpulké film iki sing cukup. Seksi film kuwi ana ing lups. Sakliyané senimu kuwi ana maksuran sing paling digawé ing pikiran Wang. Film sing paling paling digawé ing kategori 91 Menit sing paling cocok.
1 (1)
Sing salah siji saka film asing sing wis aku ketemu.<br /><br />#br />Stellar sing luar biasa. Stellar performance karo dhèwèké (Doggie), wong tuwa (raja maske), lan Liang (Boddhisatva sing Living).<br /><br />(SPOILER) Larané anak - film sing nyenengké, kususé wong wédok kuwi ngganggu.<br /><<br /><br />>Loved musik sing luar biasa. Dialog cina sing asliné nggangguh nduwèn emosiné performasi lan caritané.<br /><br><br //>> Iki SEE -- film sing nyenengké, senajan ora kanggo anak - anak sing luwih enom.
1 (1)
Wow. Film sing nyenengké. Scrip kuwi mèh sampurna kuwi mung yaiku film sing ditulis Minglun Wei, aku ngarep dhèwèké nduwé luwih akèh crita ing dhèwèké. <br /><br />>Aksi sing luar biasa. Reniing Zhou dadi Doggie luar biasa -- talan alam banget, lan Xu Zhu kuwi nyenengké - sing isa dipercaya karo tradisionalis lawas jad. <br /><br />>Sundertrak kuwi ana gunané, sing ngatur tanpa ngganggu. <br /><br /><br /> Nèk mung luwih film sing kaya iki digawé ing Hollywood utawa Hong Kong- sing nyenengké keluarga, tindakan sing apik, terjemahan sing bener, sing diterjemahké, sing sampurna, cedhak, sing sampurna.
1 (1)
Film sing nyenengké lan lingkungan kuwi realis. Aku seneng banget nggawe njupuk kebutuhan moral lan sosial sing angèl ing dhaérah Cina 1930 lan pitakonan sing luwih dasar - aku rumangsa aku isa éntuk rasa sayang wektu-saiki, malah nggawe nganggo teater tradisi Cina lan gambar puristi sing urip ing dalan. Kuwi kayané aji banget. Peranan liyané Buddhis mbokmenawa kuwi paling bener-to-form - ing pendudukné lan ing aspek philosophis, mbokmenawa sing paling efekti sing tak ndelok ing film Cina. Casting gambar sing gedhé. Aksi.
1 (1)
Raja Mask's sing nggumunké ngrembug crita sing nganggo kebiasaan senjata sing dipilih karo wong lanang nglawan katresnan lan kancané manungsa. Nanging, kita ngerti nèk tradisi keluarga Wang éntuk nglebokké isiné anak lanang. Wang sing isih tuwa, tanah sing kelakon lan nanggap kaweh saka saben wong sing kesaksian. Wektu wang sing terkenal ndelok lan dadi kancané Wang, kuwi ngundang Wang kanggo mlebu ing kaca 8 taun. Nanging, kita ngerti nèk tradisi keluargané Wang éntuk nglebokké mung rahasiané marang anak lanang. Muli Wang sing ora nduwé anak, Wang dikon nguwatké kanggo nemokké wong warisan sakdurungé sing dilarang saklawasé.
1 (1)
Iki dadi film sing luar biasa, sing cocog kanggo kabèh sing paling enom, senajan accessibility kanggo wong sing isih enom dirusak (kurang waé ing cetak sing tak weruh) nganggo pilih sing ora nyenengké ing basa Inggris! Untuk akèh film iki, ora mungkin mung nggambar ing ngendi wateater-waktuné - ora ana teknologi modhèren, ora ana barang ubiquitus Cina, mung mung a dreb, mung monochrome, urip saben dina, nganggo pilihan sezuan Opera lan celebratory. Malah wektu kelompok prajurit nggunakké teater perang, iki isih ora ana barang-barang sing ana ing 150 taun mbiyèn.</br> Mung dimaksud font/scription/scription, Ibrah/sw.
1 (1)
King of Masks (Bian Lian in China) kuwi film sing ayu lan sentuh banget. Penyakit 16 hadiah saka saklumahing donya, film iki sing dhasaré saka salah siji crita sing sejati petugas ing Wang Bianlian taun 1930-an, sing wis tuwa lan ora nduwé warisan kanggo nyingkirké seni wajah oper. Dhèwèké nduwé talan sing cepet ngowahi mask ing performasi, lan ora ana sing ngerti pirang - pirang hadiah kuwi.
1 (1)
Kuwi sing kudu digawé film: panggonan sing nyenengké; karakter bab wong sing kowé arep ngopèni; nulis lan ngutirké rencanané sing nggawe alus lan mbangun sospens. Iki film sing nyenengké -- sing nggumun tanpa isih sentimental.
1 (1)
Film iki apik banget. Seneng sedhih piyé budaya nglawan wong liya. Kuwi mung siji jenis film besar. Panjenengan nduwé majikan sing nganggo tradisi lan ati sing apikan nganggo carané dhéwé, Doggie senajan dadi anak wédok kanggo menang katresnané, lan kowé mlebu nganggo salah siji musim manis nganggo sèwu gambar. Kuwi maksudé film gedhé sing nyenengké. Film iki nggunakké gawéan sing apik kanggo nduduhké sepira lumpuh ing tradisi sing isa digawé, sing gelem mati tanpa nyebarké rahasiané. Panjenengan ndelok siji kanggo budaya sing durung tau didelok sing mbantu nggawe drama sing cepet ing pungkasan gambar. Cine-fotografi sing apik banget, parasi sing ngganggu barang.
1 (1)
Film iki paling aji kanggo ndelok éndah lan pindho, ning uga ana subtes budaya sing nggumunké. Wong wédok lan pemimpin (kebutuhan ndhukung peranan transvestite oper) sing digawé digawé ing Cina. Kuwi nggawé hubungan antarané pemimpin dalan lan bocah wédok sing luwih kuwat dadi menang budaya.<br /><br /<br />>Igih masalah sing tak duwèni karo film iki yaiku kecenderan soundtrack kanggo nyebarké emosi sing ora dibutuhké karo perkembangan aktor.<br /><br /><br />A alternatif kanggo nyingkirké film musim panas.
1 (1)
Robert A. Novel klasik Starship Troopers nduwèn taun - taun saiki, ing film sing ditampa Paul Verhoeven 1997 to TV serye, nanging ing jumlah game. Ning, ora ana salah sijiné sing bener-bener nduwèni roh novelyané. Game-game kuwi biasané ora ana gunané, TV-serye kuwi numpakna, lan sing kurang dikatakan bab film Verhoeven's, sing luwih apik. Ning, ing Japan, ana adaptasi sing wis digawé, wis diparingké taun Heinlein's mati. Lan, percaya utawa ora, seri's animed, serial dinggo buk kone dinggo gambar.
1 (1)
Wektu aku ndelok film iki ing vidhéo bengi, aku terus éntuk tingles sing ngandhani aku sing bakal tekun. Aku nduwe ngrasa aku arep nggawe ulang-ulang iki.<br /><br />Ku éntuk sipat - sipat sing ora saiki sing isa ditakoni ing cerita/film. Lan senajan ana budaya budaya sing ora lumrah kanggoku, salah siji pelihat Kulon, ing kono kuwi gambar universal.
1 (1)
Wektu tradisi, ana seniman kudu ngekèki kemahiran sing gedhé lan sijiné marang wong sing wis tuwa, sing wis tuwa lan sing bangga dalan, sing dikenal nganggo "Raja Maskes", dadi kepénginan kanggo ana wong cah enom sing digawé utawa digawé.<br /><br />>Kawané lan manungsa, tho, ndelok dhèwèké mayar pirang - pirang dolar kanggo wong cilik sing dipindhong karo bencana alam Cina, ing kasus iki, barang-barang sing besar ing taun 1930.<br /><br />Dia nggawa kancané sing anyar, nambah botoné, kanggo urip nganggo wilayah lan mony, "General," mung kanggo nemokké nèk ana cilik sing dibuangké.
1 (1)
Kesenangan sing tak durung ditemokké.<br /><br />Shamely merga kuwi nduwèni rumangsa luwih gedhé.<br /><br /><br />A crita humane nganggo pesan sosial sing nyenengké, senajan aku ngarep - arep terus neliti. Cina lan wong - wong kuwi ngganggu film sing luar biasa. "Raja Maske" maksudé mulai mulai ngganggu film cina (Shower, The Road Home, Not One Less) sing nyenengké banget.
1 (1)
Salah siji bab sing gedhé bab akèh film Cina sing isa ditemokké, jika kowe beruntung, ing wilayah video, kuwi nganggo katrangan sing bener, sing bener. Farewell, aku Concubine, Kaisar lan Assasin lan film iki kuwi salah siji conto sing sampurna. Para pencetak film sing nggawé film sing sejati lan gawé gampang nggawé film tanpa nggoleh fakta kanggo kemampuan sing marahi utawa komersial -- mung sithik Hollywood, lan kususé disney film. <br /><br /> Ing crita iki kita ngetrapké taun sakbanjuré dalan sing terkenal nganggo King of Masks for master of Sichuan Change Artiks.
1 (1)
ukuran karo Nicolas Martin (nicmart) saka Houston, TX: "Fine film, nanging DVD "reformated kanggo TV", 8 April 2002 - Iki film sing gedhé lan emotif. Nanging, DVD sing aku nutupi wis "reformated kanggo cocok TV" karo klodmu di Columbia Tristar. Ora ana alesan kanggo nyedhiyakan film ing format wilayah, kejalake Hollywood ngganggu kabèh film sing digawé moronic, disposing sing digawé. Pancèn isin."<br /><<<br />>Yewe a (kriminal!) imen. Ning, ana versi liya manèh. Deloken deloken http://wwwveaea/verm2/DVDDVD.
1 (1)
"Masks" kuwi film sing nggerakké ing akèh tingkat. Ing dhaérah sing sederhana, kuwi nggolehké crita sing nggawe karo bocah-bocah sing nggolèk seni (maske) sing diciptakan tekan generasi sakbanjuré. Senajan kadhang kala, crita kuwi nggawé wong tuwa kuwi dadi Yob, kuwi sing apik (tulis, tindakan, direksi, barang produksi), kuwi gampang kanggo pindhah timbang kasusané. Lan, nèk kowé ngganggu, film kuwi akhiré nyenengké banget lan kembang. Kudos saiki. Iki film sing nyenengké kanggo anak lanang lan wong diwasa.
1 (1)
Film sing nyenengké banget, werna - werna, panggonan sing apik, aksi sing apik lan salah siji film sing paling ayu sing tak ndelok ing wektu aku ing Cina.
1 (1)
Mungkin film sing tak senengi. Kuwi sampurna ing critané. Panjenengan bakal ngrusak atimu dudu merga isiné luwih emosi, ning merga kowe pancèn bakal ngrasakké saben perasaan sing ngrasakké. Kowe ngrasakké marang Doggie merga kahanan sing ora dialami kanggo anak wédok ing Cina ing wektu kuwi.
1 (1)
Itu ana cerita sing mbokmenawa kelakon ing endi waé, ana kahanané sing bener. Daerah nggolèk perhatian sing terkenal saka bintang opera lan hubungan sing terkenal. Sing laporan nggolèk/buys bocah lanang kanggo ngongkon seni. Kususé Xuhu, sing nggambarké dalan kuwi. Anak (Renyhou) kuwi ana ing kono lan ngganggu norité. Senajan wektu lan pengaruh kuwi, wong kuwi apikan lan apikan.<br /><br />Overall, performances sing sepisanan, kususé, kususé, ding kono, gambar keluarga.
1 (1)
Ing taun 1930 - an, aku seneng rekreasi ing Cina ing film sing nyenengké. Ceramah kuwi gampang. Wong lanang sing luwih tuwa péngin ngekèki seni marang wong lanang sing isih enom senajan ora nduwé anak. Rupané aktor sing nggumunké ndelok. Ceramah kuwi nduduhké nèk anak - anak kuwi ngajèni lan ngajèni wong - wong sing tumindak apik lan péngin dianggep apik. Opéra ing film kuwi ngélingké aku bab FAREWELL MY CONCUBINE, sing luwih cocog lan komplis.
1 (1)
OK, ayo jelas iki. Aku iki ora mung sci-fi, ning merga alesan sing tak tresnani Stargate SG-1.
1 (1)
Ing kemajuan ekonomi taun 1990 ing Cina, ana kebutuhan tradisiné Cina, sebagéan merga nasionalisme mlaku karo saya sugih, lan sing luwih penting, merga ana hubungané karo pikiran rohani sakwisé ana ideologi socialist sing lawas ing epok Kultur-Revolutionary.<br /><br />Malah, budaya tradisi Cina sing diwariské, yaiku Confucianisme, ora ana bencana, merga Cina digawé kabèh tradisi tanpa nyingkirké bagéan sing jahat, lan diskriminasi sing dibuwang ing film iki kuwi salah siji conto sing apik.<br /><br /><br />Liyané, ora mung diwariské karo budaya tradisiné Cina, sing diwariské, lan diwariské karo teknik tradisi sing dimaksud ing kono.
1 (1)
Kuwi ana film sing éndah, sugih, lan sing apik-exected nganggo pengalaman sing sugih lan maksud. Daftarna, kuwi ngandhani piyé pengalaman sing lawas kuwi kudu nemokké warisan (andhané) kanggo mlaku, ning mungkin ora éntuk apa sing diarepké ing donyané pria. Karakter-ku kudu ngatasi kahanané lan majikan laporan sing makmur lan sing makmur. Kuwi kudu diucapké karo kepénginané kanggo kanca lan warisan karo sosial.<br /><br /<br /> Ceritanya seneng, emosi, lan kompleks. Explorasi karakter - karakter, nyawané, lan emosi - emosiné, kuwi sugih lan maksud karakter sing kuat, senajan gambar sing kompleks lan ora ana gambar - film sing cocog.
1 (1)
Film kuwi pancèn unggul, unik lan nggedhèkké ati. Pengalaman kuwi nduwèni perang antarané becik, jahat lan donya. Barang sing paling lumrah yaiku ratingé kuwi salah, ngapusi, lan travesty. Blockbuster wis ngakoni kaya koyo film X. Pancèn kuwi cedhak karo G timbang PG lan kudu didelok karo bocah sing isa maca bagéan sing jeneng lan sederhana.
1 (1)
Film iki isih diucapké ing DVD lan nganggo gambar gambar mung nesu.... lan kuwi pantes dilatih sing apik.<br /><br />>Criteria kuwi yaiku salah siji wong sing butuh anak lanang kanggo mlebuké jenengé (aturan dina) lan angin karo anak wédok sing kecil (dudu cara umum)..... lan masalah sing sakwisé nggoleh. Wong tuwa kuwi wis tuku bocah ing auksi budak lan ora suwé nemokké bocah kuwi dudu bocah, sing paling dipikir kasus.<br /><><br />> Manjang laporan sing lanjut wédok utawa wicak cilik sing diucapké.
1 (1)
Film sing luar biasa kuwi salah siji saka film sing tak durung ketemu. Nduduhké salah siji Cina sing durung tak weruh utawa dibayangké, lan aku percaya kuwi nduduhké cina 1930 ing cahaya sing paling ketemu ing film. Kuwi pancèn sengsara ing akèh kahanané, weruh urip sing angèl kanggo wong-orang, nanging kisah lan pungkasan kuwi pancèn bungah. Panjenengan bener - bener ndelok panggonan sing gedhé lan nggolèk kahanan manungsa ing film iki. Aktor sing sampurna, kowé rumangsa kaya kowe bener - bener mlebu ing donya sing béda. <br /><br /> Aku mung ora isa ngumpulké film iki.
1 (1)
Aku saiki ndelok film iki karo anakku (anak, 10 lan anakku, 4.5) ing Festival 3 Taon Roger Ebert Overlooked Film. Sakwisé film kuwi, anak - anakku diijinké kanggo takon karo Direktor, Tian-Ming Wu.
1 (1)
Wong wédok saka London sing nikah karo kebutuhan tèh saka Ceylon sing ora dikenal. Pancèn penuh karo cliches, lan karakter Liz Taylor ora isa percaya.
1 (1)
Kostume sing luar biasa karo Edith Head sing gambarké ing Liz Taylor sing paling apik!
1 (1)
(1954) Piter Walk (1954) Piter Finch dadi panggonan manor ing ana tanduran Allah-forsaken sing saben ana bahaya sing ana gaya utawa basa Inggris, manggon ing srengéng lan arep berserk. Sakwisé tiphoid utawa kolera, tenan, lan mayem sing akèh. Taylor ngganti Vivien Leigh sing lara ing kotel/aventual. Wektu omah lan pambaya Liz ing stair sing gedhé, aku isih gawe gooses. Sukur kaweng Dana Andrews sing saiki kanggo nylametké dinané. Sing salah saka kesenangan sing tak senengi.
1 (1)
...............................................................................................................................................................................................................................................................
1 (1)
Aku nemokké program iki sing apik ing kira - kira musim 4 lan saiki aku wis ndelok kabèh episyos nggawa episyo DVD lan terus apik karo musim 9 lan 10. Kuwi saiki ora nduwèn Richard Dean Anderson saiki, ning nambah Ben Browder lan Claudie Black kuwi isih mènèhi kekuwatan lan kekuwatan asliné senajan wis 10 musim. Sayangé, saiki kanan sci-fi nggawa show sing luar biasa kuwi tanpa para harepan tansah ana pengarep sing digawe rong nah DVD film lan ngarep luwih. Atlantis isih kekuwatan ing jamané 4. Lan ana ruang katelu ing buku stargate franchise sing isih cedhak cedhak. TV iki kudu ndelok kabeh fans lan wong - wong sing dijawab!
1 (1)
End of preview (truncated to 100 rows)

Dataset Card for "imdb-javanese"

Dataset Summary

Large Movie Review Dataset translated to Javanese. This is a dataset for binary sentiment classification containing substantially more data than previous benchmark datasets. We provide a set of 25,000 highly polar movie reviews for training, and 25,000 for testing. There is additional unlabeled data for use as well. We translated the original IMDB Dataset to Javanese using the multi-lingual MarianMT Transformer model from Helsinki-NLP/opus-mt-en-mul.

Supported Tasks and Leaderboards

More Information Needed

Languages

More Information Needed

Dataset Structure

We show detailed information for up to 5 configurations of the dataset.

Data Instances

An example of javanese_imdb_train.csv looks as follows.

label text
1 "Drama romantik sing digawé karo direktur Martin Ritt kuwi ora dingertèni, nanging ana momen-momen sing marahi karisma lintang Jane Fonda lan Robert De Niro (kelompok sing luar biasa). Dhèwèké dadi randha sing ora isa mlaku, iso anu anyar lan anyar-inventor-- kowé isa nganggep isiné. Adapsi novel Pat Barker ""Union Street"" (yak titel sing apik!) arep dinggo-back-back it on bland, lan pendidikan film kuwi gampang, nanging isih nyenengké; a rosy-hued-inventor-fantasi. Ora ana sing ngganggu gambar sing sejati ding kok iso dinggo nggawe gambar sing paling nyeneng."
0 "Pengalaman wong lanang sing nduwé perasaan sing ora lumrah kanggo babi. Mulai nganggo tuladha sing luar biasa yaiku komedia. Wong orkestra termel digawé dadi wong gila, sing kasar merga nyanyian nyanyi. Sayangé, kuwi tetep absurd wektu WHOLE tanpa ceramah umum sing mung digawé. Malah, sing ana ing jaman kuwi kudu ditinggalké. Diyalog kryptik sing nggawé Shakespeare marah gampang kanggo kelas telu. Pak teknis kuwi luwih apik timbang kowe mikir nganggo cinematografi sing apik sing jenengé Vilmos Zsmond. Masa depan bintang Saly Kirkland lan Frederic Forrest isa ndelok."

Data Fields

  • text: The movie review translated into Javanese.
  • label: The sentiment exhibited in the review, either 1 (positive) or 0 (negative).

Data Splits Sample Size

train unsupervised test
25000 50000 25000

Dataset Creation

Curation Rationale

More Information Needed

Source Data

Initial Data Collection and Normalization

More Information Needed

Who are the source language producers?

More Information Needed

Annotations

Annotation process

More Information Needed

Who are the annotators?

More Information Needed

Personal and Sensitive Information

More Information Needed

Considerations for Using the Data

Social Impact of Dataset

More Information Needed

Discussion of Biases

More Information Needed

Other Known Limitations

More Information Needed

Additional Information

Dataset Curators

More Information Needed

Licensing Information

More Information Needed

Citation Information

If you use this dataset in your research, please cite:

@inproceedings{wongso2021causal,
    title={Causal and Masked Language Modeling of Javanese Language using Transformer-based Architectures},
    author={Wongso, Wilson and Setiawan, David Samuel and Suhartono, Derwin},
    booktitle={2021 International Conference on Advanced Computer Science and Information Systems (ICACSIS)},
    pages={1--7},
    year={2021},
    organization={IEEE}
}
@InProceedings{maas-EtAl:2011:ACL-HLT2011,
  author    = {Maas, Andrew L.  and  Daly, Raymond E.  and  Pham, Peter T.  and  Huang, Dan  and  Ng, Andrew Y.  and  Potts, Christopher},
  title     = {Learning Word Vectors for Sentiment Analysis},
  booktitle = {Proceedings of the 49th Annual Meeting of the Association for Computational Linguistics: Human Language Technologies},
  month     = {June},
  year      = {2011},
  address   = {Portland, Oregon, USA},
  publisher = {Association for Computational Linguistics},
  pages     = {142--150},
  url       = {http://www.aclweb.org/anthology/P11-1015}
}
Edit dataset card
Evaluate models HF Leaderboard

Models trained or fine-tuned on w11wo/imdb-javanese