Datasets:

Task Categories: text-classification
Languages: jv
Multilinguality: monolingual
Size Categories: 10K<n<100K
Licenses: odbl-1.0
Language Creators: machine-generated
Annotations Creators: found
Source Datasets: original
Dataset Preview Go to dataset viewer
text (string)label (class label)
Aku mlebu lan ndelok film iki sewengi sakwisé ana kancaku numpak. Aku ngakoni nèk aku ora gelem ndelok kuwi merga aku kenal karo Ashton Kutcher kuwi mung isa nindakké komedi. Aku salah. Kutcher main sijiné Jake Fischer sing apik banget, lan Kevin Costner majak Ben Randall nganggo profesionalisme. Tandané film sing apik yaiku kok isa mlebu nganggo emosiku.
1
Aktor pelayan Bill Paxton mèlu debut sing janji, Gothic-horror "Frailty", karo drama olahraga keluarga sing rapat bab 1913 U.S. Buka ing mana ana caddy Amerika enom tumbuh dari latar belakang sing rendah-bentuk kanggo main nglawan idola Bristish ing sing disebut "The Best Game Ever Played". Aku ora maksud golf, lan srappy underdog flashs are a dimeeting a dose (sampeng kelakon iki kecap" nanging "Miracle" and "Cinderla Man"), ning ana sing nggambarké film iki nganggo gambar sing dimaksud gambar gambar sing dimaksud gambar.
1
Kaya golf rekreasi sing kenal sejarah sport, aku seneng karo sensitivité Disney marang masalah kelas ing golf ing abad kapisan taun 20. Film kuwi nggambarké sing apik perang psikologi sing nglawan Harry Vardon ing ngarepé dhéwé, saka traumané bocah - bocah sing dibuwang ing ora isa nggolèk sejarah kuwi, sing ngalang - alangi dhèwèké ora ditampa ing kelas golf ing basa Inggris. Semono uga, cah - cah Ouimet nggawa lawan kelas kelasmu, yaiku mung caddie ing mripaté amerika sing ndhuwur, sing nyolong nggethingké upayané nganggo tingkah.
1
Aku ndelok film iki nganggo nggawe, lan kuwi nyenengké. Kinematografi kuwi luar biasa kreatif, aksi sing apik, lan crita kuwi luar biasa. Nèk film iki ora apik, ora mung merga ora pantes. Sakdurungé film iki, aku ora sadho sepira kepénak Shia Lebouf.
1
Bill Paxton nggawa crita sing sejati bab golf sing mbukak taun 1913 lan nggawé film luwih akèh timbang game extra-ordinary of golf. Film kuwi uga ngarahké tekanan kelas ing abad kapindho lan nemokké prasangka sing gedhé anti-Katolik saka Inggris lan Amerika. Ning, ing ngarep ati film kuwi nganggo prasangka sing kebaktian nglawan kasar. <br /><br />>Aktivité kuwi dadi tuladha ing kono. Stephen Dillane kuwi apik banget, ning wahyuné film kuwi Shia LaBoeuf, sing mlebuké prasangka sing disiplinen, nganggo kelas Franco-Irish.
1
Aku ndelok film ini tanggal 1 September, 2005 in Indianapolis. Aku dadi salah siji hakim kanggo Festival Heartland Film Festival. Aku dadi salah siji film sing dimaksud film kanggo The Truly Moving Pictures Award. A Truly Moving Pictures "...explores perjalanan manus sing ngarahké harapan lan hormat marang nilai positif urip." Heartland merih film iki.<br /><br />This wilayah golf in the mode of the Heartland Festival. Ing kono kuwi, kuwi game of kelas tingkat lan rich "gentlemen", lan wong sing bekerja mung isa mèlu nggabung klub. Dek backdrop ini, gambar gambar gambar gambar / click / clicks > The francisbr / breakbr > the click / click to golf.
1
Mbokmenawa aku maca ing iki terlalu, nanging aku bingung sepira akèhé tangan Hongsheng sing nduwé film. Maksudku, wektu ana crita sing dikatakan nganggo cara sing utama kaya ngono, aku mikir dhèwèké bakal dadi tangan sing besar ing Alkitab, dokumenting, m.b., lan kuwi maksudku dadi sedikit.<br /><br />Nanging...ulah keluargané uga nduwé tangan kanggo éntuk detail sing bener bab uripé Hongsheng. Aku mikir nèk sing paling dikatakan saka keluarga lan kancané. Wong sing dimaksud nggawa narkobané, sing dimaksud dinggo jenengé Jbr //Bubr>, sing dimaksud gunané jeneng jawabané.
1
Aku rumangsa film iki nduwé sipat - sipat apik. Sinematografi kuwi pancèn béda karo aspek-arang set lan crita. Perkara-kara asli sing dadi aktor kuwi pancèn kesaksian lan aku rumangsa paling dimainké, tegesé maca, ning pancèn unik. Siji budaya - budaya isa nggawé akèh sing kecewa merga kenal karo budaya Cina lan Sawitan bakal njawab akèh pitakonan bab hubungan karo wong tuwa lan anak - anak lanang lan nyolong sing nganggo narkoba. Aku nemokké crita Jia Hongsheng sing nyenengké. Ing ating, crita kuwi ana ing Beijing lan ana mode lan musik sing digawé ing wiwitané 90 senajan kuwi wis digawé ing taun 2001.
1
Film iki nggumun banget merga wong - wong sing nyata gambarké dhéwé lan pengalaman uripé sing nyata lan nindakké gawéan sing apik kuwi kayané mèh manggon ing mbiyèn manèh. Jia Hongsheng maca aktor dhéwé sing metu saka musik lan narkoba nglawan depresi lan nggolèk tujuan urip saksuwéné wong - wong sing paling nesu. Ana momen ing film sing bakal nggawé kowé nangis merga keluargané nggolèk gawéan sing apik. Ning, film iki ora kanggo kabèh. Akèh wong sing ngalami depresi bakal ngertèni masalah Hongsheng lan apa sebabé dhèwèké nindakké bab sing wis ditindakké kanggo njaluk ing ruang sing gedhé utawa mlaku. Liyané isa ndelok film sing mèh bodho.
1
"Quiting" mbokmenawa mung metu identitas pre-ordined karo identitas narkoba. Sakliyané pribadi, kelas, lan sukses, mesthi ngganggu artis enom iku dadi ajak pisah saka arang-arang karo wong tuwané. Sakliyané, ana masalah, wektu wong anyar kuwi terlalu anyar, wektu kuwi dibutuhké peluang saka keluarga, sejarah, natural, lan identitas pribadi. Confusi antara imagination karo nyata lan disonansi antah antara wong biyah lan heroic kuwi barang-barang sing ngganggawa kesaksian saka penyampau penyakit.
1
Aku tresna film iki saka mulai menyang ndandani.Aku iki musik lan aku miturut narkoba nganggo cara sing tak tresnani (Skateboarding,Drook) ning kancaku mesthi ana ing kono.Musik kuwi kaya rehab,sukur urip, lan narkobaku.Nyeneng aku isa ngowahi uripku.Aku isih musik lan aku ngarep narkoba narkoba narkoba lan narkoba narkoba nduwe narkobaku.Ngik dinggo film sing tak dinggo mlebuké.
1
Aku sugih teka ing film London. Wektu aku ora ana fan drama ing Inggris, aku ngrasa sedhih banget karo karakter lan BAD CHOSIS sing digawé. Aku nangis ing akhir film.*****SPOLIER ALERT******** Aku uga ngarep Dylan dipatèni karo William. *********************##rbr********************Spolier Aller******************************************************************************************
1
Aku sepisanan ndelok film iki ing IFC. Iki jenengé jaringan sing gedhé nganggo cara ndelok film tanah. Aku ndelok film iki lan mikir kuwi arep dadi drama sing suci lan sing ora nggolèk banyu. Nanging kuwi pancèn aji banget wektu cocok. Siji utama kuwi ana ing bentuk sing gampang, lan kowe sengit ndelok dhèwèké nolak bantuan, nanging ora masalah apa sing tak isa digethingi. Sing sengah kuwi bakal diwaca ing The Beatles lan John Lennon kuwi metafòr sing gedhé kanggo uripé lan ketinggalan sing dirasa. <br /><br> Atmosferé film kuwi uga gedhé. Kadhang, kowé rumangsa isa ndelok apa sing dianggep, ana ing kahanané. Film iki ora gelem nggatèkké film sing dingertèni.
1
Aku kudu ngomong, saben aku ndelok film iki, aku sedhih banget, ora mung merga patang taun uripé Hongsheng, ning uga karo carané keluargané karo kecanduan narkobané. Kuwi pancèn bener nèk dadi kecanduan apa - apa, contoné narkoba, alkohol, utawa pornografi, ora mung nglarani, ning uga nglarani atimu, nanging wong sing paling penting ing donya: keluargamu. Merga keluargamu kuwi #1 sing utama ing budaya Asia, kuwi ora kepénginan kanggo ngumpul bareng lan nduduhké sijiné katresnané keluargané. iki yaiku film Cina sing sepisanan aku senengi, dudu kanggo kesenangan, nanging sing nganggo gambaran kuwi, sing paling nyenengké.
1
Bojoku kuwi penyakit pikiran lan aku nggatèkké kuwi saka mulai nganti pungkasan. Aku wong lanang lan ora isa ndhukung cilik, ning film iki ora dingertèni. Nèk kowé péngin ndelok kayané wong sing lagi ngadhepi perjuangan kuwi, iki film kanggo kowé. Merga aku ndelok aku ngrasakké welas asih marang dhèwèké lan wong liya sing kaya dhèwèké. <br /><br />***Spoiler****** Lagi nèk kabèh wong ing film kuwi klebu wong - wong ing institusi mental kuwi wong - wong sing nyata ing urip nyata.<br /><br />>A kudu ndelok ana sing keséhatan mental!
1
Aku ndelok film iki ing Rotterdam International Film Festival 2002. Kuwi kayané salah siji film sing kurang popular ing festival kuwi, ning saben dina, sing luwih menarik.<br /><br />>Cheritané, salah siji aktor sing ngupaya kanggo ngganggu diri lan lingkungan narkobané, kuwi dhasaré saka fakta. Sakliyané kuwi, karakter sing main film kuwi ana wong sing nyata nggolèk pengalaman kuwi manèh, kaya film sing digawé manèh, yaiku film sing digawé.
1
"Night of the Hunted" bintang porno perancis Brigitte Lahaie.Maksuwéné, akèh anggota cast ing produksi sing lambat kuwi iku aken porn ing wektu film. Film iki pasti béda timbang Rollin's biasane vampir lesbian flicks, nanging kuwi ora lali kaya "Lips of Blood" utawa "Fascination".Lahaie maca an amnesiac hitchhiker sing ora isa éling sapa utawa ing ngendiné.Kelompok film kuwi ngalami ing apartemèn modern, yaiku Lahaie sing ditampa karo kelompok medis sing nganggo jumlah wong sing padha.
1
Malah, senajan kowe nduwèn jenengé Jean Rollin's idiosyncratic body of gas, kowe bakal dijagah nganggo penjaga sing luar biasa iki ing daerah science fiction. Sakliyané, ora ana salah siji sing diaphanous goleng vampir ing panglihat! Senajan tradisi, budget kuwi bukti terlalu keterusan kanggo menyah panglipur. Nanging iki dadi kompensasi karo kersané sing jeneng general film, wektu sing nggumunké, kok isa dijawab pendhong Robert sing nggangguh pendhong kekendholan sing dimaksud gambar gambar gambar gambar.
1
Aku kagèt sepira nggumunku. Pak tak nggumun, nanging ana sing nggatèkké ping pindhong ing bagéan-bagian, nanging apa manèh sing arep dipengaruhi karo Rollin? Malah ana akèh nudity, ora ana sing salah karo kuwi, kususé merga kuwi klebu akèh sing luar biasa, Brigitte Lahaie. Uga ana wong wédok sing mati, sithik luar biasa, ning sing paling erotik, ning sing paling efektif. Uga ana sci-fi sing dijelaské ing pungkang pungkasan, ning aku ora gampang nggunakké film sing paling nyenengké, kususé nggunakké film sing paling nyenengké, lan sing dimaksud nggunakké film sing paling alus, lan sing dimaksud maksudé paling apik.
1
Aku mlebu "Night of the Hunted" ora ngerti apa sing arep dijawab. Aku nggumun banget. <br /><br />>>>Kune isiné misteri/triller sing ora isa ngélingké apa-apa nggo'recute' karo siji wong sing kelakon numpak wiwitan. Wong loro kuwi dadi kanca lan katresna sing cepet lan bareng, wong loro nyambut apa sing kelakon karo dhèwèké. Groowi lan ngreweng nglumpuk ing barang-barang sing ora lumrah, akhiré éntuk barang-barang kuwi lan pungkasané kuwi alus.<br/><br /> Aku bener-bener seneng nggawe kebutuhan iki: adoh, post-modern Paris sing nggawa bangunan-bangunan sing luhur.
1
Aku yakin ora weruh kabèh film Jean Rollin, nanging para wong kuwi kétok karo wong wédok sing telu, sing dinggo dinggo wampir, nanging jika kowe seneng bab kuwi ora salah, nanging iki iki sing mlebu pergi lan isa dadi Cronenberg minus barang-barang bio-mekanikal. Kecuali kuwi ing basa Prancis nganggo subtitik. Wong lanang sing mlebu ing jalan kuwi ketemu karo wong wédok sing ana ing slippers lan bathrobe lan njupuk wong wédok sing dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo ding ding ding ding ding ding ding ding.
1
Mesthi karton iki digawé ing jaman lawas, Felix ngomong nganggo bulls lan style animasi sing lumrah saiki. Nanging, dibandhingké karo jaman saiki, kuwi cocok karton sing apik lan isih didol. Merga senajan umuré, karton kuwi kreatif banget lan lucu.
1
Senajan ora ana pengalaman liya bab katresnan lan perang, film iki ora kurang nggoleh lan pitik, merga katresnan kuwi dadi rosa: Nganggo tanduran, yaiku. Patang aktor sing pimpinan nduduhké karakter sing realis lan nganggo kecanduan lan kasaran sing apik karo anggoné tragedi karo tanpa tanah.
1
Felix ing Hollywood kuwi ana film sing gedhé. Versi sing tak ndelok kuwi apik banget, sing kadhang kala masalah karo film-film sing anim ing jaman kuwi. Lintang - lintang sing paling terkenal Hollywood sing nggawé kameo anim.
1
Seneng barang-barang carton saka era--it ditemokké manèh karo CARTOON NETWORK, lan diutus pungkasan sing sepisanan sakwisé taun taun.<br /><br />Opo sing nyenengké iki yaiku kameos sing béda-beda...Douglas Fairbanks diserang nganggo musik gedhé; Will Hays éntuk tawanan sing 'bos' saka Static Studios; lan tapi ndelok Chaplin, Keaton, lan William S. Hart. Imam sing nggok gum decisi sepatus populasi (ke ide-nati-najing-upa-upa-uang kanggo sepatu Felix-bank-s-saleman) ora digambarké budaya sing didekaké.
1
Maksudé, karton iki (untuk mulai) ana ing gags lan peralatan sing dadi standar ing animasi ing taun - taun sakbanjuré, kaya karicatures artis (kik kaya Chaplin sing dicripsi sakdurungé Charlie Chaplin). Senajan bukti-bukti kuwi ora nggunakké tenan balon, kaya ing komik. Kaya Felix mulai ing komik lan strip, perangkat iki alam. Atmosfera lan style sing sing petak kuwi pancèn berani karo strip komik senajan nambah dimensi liya lan dimensi sing cocok.
1
Felix arep ndelok aktor spreak linyané: "A ham, A ham! Kerajaanku kanggo ham sandwich!!"!"! Wong liya sing ngandhani Felix, "Nye nggawa seniku lan lunga menyang film." Dhèwèké lungguh. Felix mung ndelok dhèwèké kaya mudhun, lan bahuné. Wong tuwa ngongkon Felix nggawa "gawe" lan nemoke dhuwit kanggo njupuk perjalanan kanggo Hollywood. Felix mikir, "Bayangna aku éntuk dhuwit?"<br />In minute, terus (kendi katon), Felix mung nggawa pekerjaan sapuh sing dijual. Felix nggawa gambar sing dijawang dinggo gambar kat.
1
Senajan aku ora isa ngomong apa Larry Hama wis tau ndelok karton sing lawas, aku mikir nèk tulisan karo carton, kertu berkas, lan ana komik sing diuji.<br /><br />>Kang fans karton sing lawas, iki kurang nglebokan sing padha, kejeng sithik karakter anyar - lan sing luwih gila Cobra Commander.<br /><br />>>Kwe isih nduwé kabèh sopan laporan sing lawas, ning ing catetan pribadi, salah siji bab sing sampurna iku aku yaiku "Duke in cours" barang-barangku, kok ana tone liya * officers* nengkekne.<br /><br /><br>/> Seksi sing luwih gedhéné Cobra Commander.
1
Errol Flynn's charm roguish nyata ngluwihi ing kesenangan lan kesenangan iki, ning sejarah bankrot biopic sing terkenal (ne ana sing ngomong infamous) jeneral Custer, sing sakbanjuré gawéané saka dina sing sepisanan ing Western Point, liwat Perang Sivil lan lurus menyang perang ing The Little Big Horn, saben wektu kepala kejutan nganggo Arthur Kennedy lan romancing cukup Olivia de Havilland.<br /><br /> Ana sing kandha nèk Flynn, sing mlebuké performance sing gedhé sing jeneral, iku maca pemacaan sing maca Custer!<br /> <br>A produksi (di Teknologi) sing dinggo dinggo dinggo Walni coloring Rashoul, Wol /><br />
1
Warner Brothers nanduhké sejarah Amerika ing "Big Trail" direktor Raoul Walsh sing pertama wate "They Did with Their Boots On", a sepok sing ora adil, ning sampeyan nganggo biografiya dari petugas kavalye George Armstrong Custer. Film Cronics Custer dari saben moment kono kelakon ing West Point Academy, nganti Indian mambuk dhèwèké ing Little Big Horn. Itu's salah siji tambahan Errol Flynn's signature's western's wilayah Raoul Walsh's, a didhong biografia wilayah. Walsh and Flyned team in the great, and the Died with the Their Boots On" on reuned of Olivia de Havillland as romantic interese for the time.
1
Nèk kowe nduwèni perspektif sejarah sing keterusan, film iki saktenané gampang menarik. Itu ana aksi, penyakit lan romantis, lan salah siji premeeral casting match-ups of the era with Errol Flynn and Olivia de Havilland in the perples. Kaya sing jenengé, gambar kuwi ora nggolèk purists sing nggolèk aksi persentasi ing critanya. Kanggo ngganggu kuwi, salah siji sing dibutuhké bukti sejarah, lan sing mèh ngganggungguh pendhong. Aku ngerti, kuwi sulit digawe karo film liya, sing jenengé Custer's Last Stand to the Little Big Horn and the presenting in the sejaration of the Popular War.
1
Sakwisé nyambut 7 film karo kantor Mickael Curtiz (Aventures of Robin Hood), Errol Flynn kendho karo arahan diktator lan mutuské kanggo nyambut karo Raoul Walsh sing gedhé. Kuwi kuwi sing nyenengké kanggo cinematografi. DIDIRI karo BOOTS ON kuwi film sing sepisanan lan sing paling paling apik. Raoul Walsh gambarké jeneral George Armstrong Custer (Errol Flynn) saka debutusiné ing West Point, nanging Perang Civil lan akhirnya ing perang Little Big Horn. Kuwi nyata film sing nduduhké gambar kuster, ning dudu film sing paling penting.
1
Aku sepisanan ndelok "They Died With There Boots On",kiro 1970 lan kuwi wis suwé pirang taun nganti, film iki lan tampané.The cast's apik karo sing luar biasa lan pimpinan wong iki bener-benar heroik.When aku sepisanan ndelok film iki, aku kenal film sing paling wicaksana, lan sing saiki iku iku dianggap film sing dimaksud hiburan, lan anané.Man rumangsa saiki aku rumangsa nèk Silver Screen kuwi ora maksud gambar sing bener saka apa waé sing dilengkapké mung The Life of George Armstrong Custer, how the director Raoul Walsh are contributing to the veriting the semind-documents with directors wat Vincent Manswill to figure 24, sing dimaksud gambar.
1
Aku sugih teka ing film London. Wektu aku ora ana fan drama ing Inggris, aku ngrasa sedhih banget karo karakter lan BAD CHOSIS sing digawé. Aku nangis ing akhir film.*****SPOLIER ALERT******** Aku uga ngarep Dylan dipatèni karo William. *********************##rbr********************Spolier Aller******************************************************************************************
1
Aku nyalahké "Birth of a Nation" aku dhéwé - mulai mulai tradisi sing paling dijalanké dari Hollywood travetiess of sejarah, sing isa ana conto sing luwih gedhé timbang iki. Sakliyané éntuk jeneng Custer lan cavalry, Crazy Hours and Sioux and President Grant spelt, geografi, lan fakta nèk Custer lan wong - wongé bener-benerna diuculi marang wong, siji-sithik mung ngganggu hiperbole lan nggawe pertengkaan ludicrous. Goleh ing wicak cineng wicak jeneng expoksi sing puas, Crazy House and President Grant spelt, sing cocog karo film sing mulai dipikir 'Fony Gold Rush' sing maksuh'. I wicak film mung mulai diucapkake kejalan 'Cully', aku mung dipikir film'.
1
BE Warner Brothers's sejarah sing kepind nganggo War Civil and Battle of the Little Big Horn, Jeneral George Armstrong Custer, SEMA DRAMA DIRI DHIR BOOTS ON (WARNER Brothers, 1941) kuwi luwih akses, kususé wektu kontrast karo SANTA FE TRAIL (Warner Brothers, 1940), sing bener-beneral ora netepi bar, fragment, FDALL KADRAIL, UNBR / ALBERMEND ILLER, KALLER, KALLER, KALLER, KALLER, KALLER, KALLER, KALLER, KULLER, KULLER, KULLER, KULLER, KULLER, KALLANDER (KURLANDERAL, KULLANDERKERBERKERKERALLENTHAR, KALLENTENTENTENTENTHAR, KALLING, KALLING, KALLERGERALLANDERALLAR, KON, KON, KALLANDERNING,, KAR,, KARTOR, KAR, KALLAR, KAR, KAR, KAR, KAR, KULL, KAR, KARDER, KAR, KALLAR, KAR, KAR,, KAR,,,, KAR KOLAYON, KULLING,,,,, KAR,,,,,,,,, KARDERL,,,,,, KULL,,,,,,,,, DI,,,,,,,,
1
Wektu salah siji mandheg nggolèk ing tim-skream Errol Flynn lan Olivia DeHavilland, "They Did with Their Boots On" (1941) kuwi paling dikèki film sing paling diéling. Raoul Walsh mounts epic's on the laurels of general Custer (Flynn), wilayed the white the study of the story academy and call for lussious Elizabeth Bacon (DeHavilland), liwat tenuringané ing Amerikaan War, lan akiré matiné ing Little Horn.
1
Sejarah saka film iki wis wis didokumentakké sing apik. Kuwi durung arep dadi sejarah serius, ning ana saga lan ing kono suksès. Errol Flynn ora bakal luwih apik nèk tugas kuwi disalin kanggo dhèwèké. Olivia DeHavilland ora bakal luwih ayu. Arthur Kennedy ora bakal luwih jahat. Anthony Quinn ora bakal dadi Crazy Horn. Pathos sing lumrah lan pathos sing nggatèkké kowé ing samubarang. Siji siji sejarah sing paling tak nggatèkké yaiku "Terus Stand" sing kelakon ing panggonan Little Big Horn. Versi film kuwi difilm ing gurun sing ora ana sungai. Ning, aku isih ngrembug hiburan sing luar biasa saka Hollywood.
1
Itu bener kok kok "They Died With Their Boots On" ngewehké account sing gedhé fiksionaled to George Armstrong Custer's (Errol Flynn), nanging salah siji sing luar biasa, utamané bab Perang Little Big Horn. Merga film 1941 ora digambarké gambar ing Amerikaan kavalye lan Native American Kif Chief Crazy Horse (Anthony Quinn) in a lampung favori. Aku mèh nggangguh ngomong "Little Big Man" ing sijiné sing ora cocok antah ing perang Little Big Horn. Sakliyané, film 1941 kuwi ora digambarké gambar gambar gambar sing dibuang pecast to film Culton Property.
1
Film sing paling apik. Sing salah siji sing paling nggumun yaiku Flynn sing nggumunké. Kuwi paling ditresnani, merga dhèwèké kerep dièlèk dadi aktor karo Bette Davis et al.<br /><br /> Aku ngélingké kejadian sing Flynn nggawa Arthur Kennedy mabuk kanggo nggawa dhèwèké menyang penyakit ing Perang Little Big Horn. Sithik, njupungkene nggawe wajah Flynn sing luar biasa - luwih apik timbang sing nggumunké Spencer Tracy utawa lintang liya liyané wis digawé.<br /><br /<br /> Barang liya sing dingertèni yaiku nggawa perkembangan sing apik karo George P. Huntley Jrn't LQue's Butler.
1
Saiki ana film sing paling apik sing wis aku ndelok!Despite nganggo film sing paling apik ing kabèh aspek, film iki ditemtokké mung merga ora sejarah.Loosen!Itu ana tone sejarah film sing diampungi merga ora wis sejarah lan akèh wong kuwi ora cedhak karo sejarah, sepélé, lan seneng kesenangan, lan seneng film kuwi!Saiki iki arep éntuk tiket film sing tak péngini saka jiné film iki lan kabèh wong sing ora ngganggu sejarah.
1
Film iki apik kanggo hiburan, nanging kuwi ora sejarah sing isa dipercaya. Nèk kowe nggolèk film lan mikirké dirimu 'Oh aku péngin ngerti luwih akèh bab urip Custer lan stand', ora muwah `They Died with Their Boots On'. Nanging, jika kowe péngin ngganggu film kanggo film sing lanjut lan sejarah sing sejarah. Nèk kowe nggolèk film sing dipercayake lan sing sejarah, kuwi dadi film sing nyenengké.<br />Kubr />Click mulai mulai ndelok Custer's (Errol Flynn) sing sepisanan di West Point. Singkak cocog karo film sing paling cocog karo film kono. Kubril / gampang digambarké.
1
Natural, karo saben wong liya, aku ngarep-anggap barang-barang Hollywood fantasy revisionism in LEWD DIDIED UN THIR BOOTS ING LEgenda Custer. Hanya nduwèn wong sing kaya Errol Flynn play Custer kuwi cukup karo pendapatan nganggo kebenaran in produksi. Nanging, ing panggonan sing tak pangarep - arepku nganggo kejahatan koyo revizis Hollywood in the Whitely revisionism.<br /><br />Malah malah ing legenda ini (nanging) reklamering criteri Kuster, aku dinggo pendahan sing digawé ing film iki, kadhang tapi sumberly, tapi tampak, aku nggawa gambar gambar gambar kubr / crawt/cook>, gambarna "Cubr/clubbr>, ding/cubblight/cluething/cluethinglesswthing/cub>.
1
Koyo sejarah Custer, malah ora nglumpuk (Kuster mati kanggo mbantu wong indian? Aku yakin nèk anggota ing Cav 7 ora ditemokké ing putusan kuwi.) Nanging kok sisih kulon, iki nyenengké. Flynn, lan tindakan, bagéan kavalier. Lan "Garry Owen" mesthi nyenengké krungu!
1
Mula, keira jarily ana ing kono. Mula kita otomatis mbandhingké film iki karo atonement. Keluarga film iki sing malah perang lan kedengarannya ora dikancan, film-film iki bener-bener béda.<br /><br />>>Aktor-mu bekerja apik, aku mikir salah siji bab sing apik ora ana wong sing lali, kuwi salah siji tim.<br /><br />>Igih péngin ana film sing kelakon, mung dinggo film iki, id saran liya karo interaksi manungsa lan physche's sing rusak merga pengalaman kuwi lan pilih uripé ora ana hubungané.<br />
1
Senajan "Ngiti nganggo Boots On" ora sejarah sing bener, kuwi ora mung kepénak. Ora mung Flynn sing sampurna, aktor karakter sing nyenengké. Sakliyané aksi film Flynn lan DeHavilland kuwi sedhih banget lan ora isa percaya.(Flynn lan DeHavilland sing seneng siji lan sijiné ing urip sing sejati). Flynn mesthi sengsara banget merga ora diganggu serius nèk mung ana sithik aktor sing isa main karakter sing dimainké lan dimalekan!
1
Errol Flynn sing paling cocok karo Robin Hood saka Kulon, nglawan tase putih militer, konfederates, indian lan tapi bagger bisnis sing dinggo tanah sing gedhé lan sing terakhir. Ora lali O. de Havilland dadi Lady Mary dari kulon. Aja ngubungi crita iki karo fakta lan wong - wong sing nyata, kuwi ora kelakon. Mung rasa seneng, merga ora ana sing tau ngundang dokumenari wektu Raoul Walsh lan Errol Flynn ko-dis.
1
Simpering film iki nggoleh humour. Mayokan nah kekurangan bintangané, Warner Brothers ngewet versi sing jeneral Custer nganggo cocky, dashing, irreverent prankster karo a romantikan strik and a stam of idealism; it's Robin Hood ulang, and Flynned flored in the functing. All actioned sing paling apik nggunakké talan-talannya kanggo kejahatan lan ketempok komik, lan iki ora ana gunané.<br /><br /br />Itu uga éntuk paédah saka ko-star Olivia de Havilland, senajan sekolah libby's dinggo to cocong partnership; gambar sing dinggo dinggo dinggo kendindwing pendindho pendindhuwing kendhong kumpulan sing dibuat.
1
Raoul Walsh kuwi sing nggumun banget!! ora ana hubungan sing kaya Errol, lan Olivia. ana katresnan sing nyata! Aku 24, nanging koyo ngganggu aku saiki kok nggolèk kapanmu saiki kok aku yakin kok wis 60 taun kepungkur. Raoul Walsh kuwi salah siji katrangan sing barang-natik, arahanmu kuwi begih begitu besar, nanging inti. kejadian antara kolonel custer (Flynn), lan bojoné (devilland), mèh nggawa aku nangis (Ngak gampang kanggo wong tuwa 24-yur!), mung katrangan sing tak nggatèkké. Uga ana pesan Kristen sing tenan ing kono, Iman Kuster nggawa kemuliatanmu, lan kepercayaan, lan bojoné mèh nggawa nggawa alesané sing patriot.
1
George Armstrong Custer dikenal nganggo sejarah inept jeneral sing ngajak kematiané ing pertempuran Little Big Horn. "They Did with boots on," gambar gambar sing béda gambar jeneral Custer. Ing film iki, dhèwèké digambarkan dadi seorang prajurit Flamboyant sing kesalahan, lan sing kesalahan kuwi kesugihan kanggo katresnané.<br /><br />Errol Flynn Play George Armstrong Custer, sing sepisanan kita ketemu karo boot-botoné ing West Point.
1
Apa salah siji pendapatan sing jenengé McL yak kavalier sing galan ing lanang.<br /><br />Hunjuk ing faktané gambar kelasané ing West Point, debat bab urip lan kegiatan militer George Armstrong Custer terusan ing jaman saiki. They Died With They Boots On maksud fekta-fak karyané Custer lan nggawa kebébasan karo wong liya.
1
film sejarah gedhé, ora ngendi ana penyelidik metu sakwisé kowé mulai ndelok. Tampilan ditampi sing béda timbang sing ditampilké karo akèh buku sekolah bab topik iki. Mung kesalahanku kanggo film iki ya difoto ngang kulit ireng lan putih ; arep diwarna... wow!
1
Aku ndelok film iki nganggo Natal, lan film sing gedhé! Ku critané Custer (digawe karo Errol Flynn) wektu lan sakwisé lulusan saka Westpoint. Senajan aku krungu nèk film kuwi ora bener sejarah (Hollywood ora) aku isih seneng karo kesalahan sing sebenar. <br /><br />Ku mikir Errol Flynn lumrah kaya Custer lan wis dadi aktor favoritku!
1
Senajan film iki ngowahi nyata kanggo nggawé kejahatan luwih heroik lan kesenangan, kadhang kala fantasi luwih nyenengké timbang urip sing sejati, lan ora ana sing luwih nyata timbang Errol Flynn main Custer. Kuwi isih film sing paling apik bab Custer. Musik Max Steiner kuwi luar biasa lan uga nganggo film lagu Irlandia "Gerry Owen", sing dimacang. Film kuwi kudu nduwé luwih jahat, merga ngupaya tenanan koncentrasi kabèh wong sing jahat ing Arthur Kennedy. hubungané antara Flynn lan De Havilland nggawa film-film sing paling apik, lan direktor Raoul Walsh karo pengalamanné ing luar wilayah sing ana aktor sing paling apik.
1
Itu ana film sing éntuk film sing nggumun - kuwi éntuk salah siji film sing jenengé 8 saka 10. Sakliyané sejarah Amerikan Civil, sing kepéngin luwih nresnani, nanging kuwi salah siji 5 saka 10. Nanging, aku mikir aku sebenarnya mah sungguh adoh.<br /><br />Orang sing éntuk film "boy" ing Union Army of the American Perman, lan mulai mati karo kabèh perintahné sing paling gedhé ing tribus Indian Utara? Nanging aku éntuk penyampatan sing paling dimaksud iso sing paling dimaksud.
1
Bisa kowe nganggo moment? Wektu sepisanan kowe krungu udan ing tapi? Ana barang-barang sing ora ana sumané, nganggo puisi nyawa. Barang-barang kuwi.<br /><br />Poet Dylan Thomas nampa sing tampak ineksi........................................................................................................................................ ♪
1
The Custer Legenda, a la Warner Brothers Epic. Ora ana sing nglawan tipe ing kono, nganggo Flynn nganggo kebutuhan flomboyant nah kebutuhan, ora mung kanggo Custer, nanging marang wong - wong ing Kavalry 7.
1
Kabèh, film sing luar biasa dari wektu kuwi lan sumber (datang dari Warner Brothers namun kuwi maksudna narkoba lan style), manawa kowé ora nganggap kuwi adil. Film kuwi sungguh ora ngakui sejarah, lan kuwi ora luwih alesan utawa kurang akal timbang ngomong, JFK. (Itu isa waé luwih jujur bab kuwi, senajan kuwi nganggo film sing dimaksud, tapi gambarké semi-heroic, tapi maksudna gambarna gambarna gambar, tapi gambar gambar gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, gambar, lan gambar, gambar, gambar, gambar,.
1
Dashing Errol Flynn nganggo film sing biasané kanggo drama ing sejarah sing kesalahan, ning menang film ing uripé George Armstrong Custer. Dashting, jovial Flynn esses Custer saka jamané ing Western Point yakungan kadet, nganggo taun Perang Sivil sing lumrah lan interpretasi sejarah, lan akiré dadi film nonpareil India sing kesalahan ing Little Big Horn kuwi dipersempangké dadi pangurbanan sing corupsi para pejabat pamréntah lan post negomer, lan protess sing ora adil saka Indian. Olivia de Havilland, Flynn cos film ing film liya liyané, sing kesalahan ing pemimpin libris, sing nggawa pemimpin pemimpin, lan musik sing mèlu pertempuran.
1
Aku wis ndelok film iki isih cilik lan iku seneng. Aku seneng karo spunky lan kepen énergi Nikki, lan piye wong liya sing rusak nyawané Louden sing sampurna lan nggolèk dhèwèké lan ngganggu dhèwèké nganggo cara sing gila. Minggo cilik ing 80 taun aku ndelok New York nganggo cara sing digambarké ing film iki, doméni Madonna, nganggo kéwan liar sing mlaku lan nggolèk wong - wong liya sing mlebu ing ngarepé wong - wong lan sing nyebabké rusak. Saiki aku ndelok aku seneng karo film merga alesan sing padha, lan malah luwih kanggo crita katresnan sing diwajib ing New York dadi gila ing film. Nikki Finn.
1
Nicole Finn (Madonna) mung dibébaské saka penjara. Senajan dhèwèké dipréntah nganggo bus menyang Philadelphia, dhèwèké péngin mlebu ing ndhuwur panggonan sing ditangkap. Iki merga dhèwèké ngakoni nduwèn informasi sing bakal dicekelké. Louden (Griffin Dunne) ditugaské kanggo mlebu ing bus nganggo bapaké ing hukum. Louden arep numpak kuthané (nanging ibuné ing laku Rolls Royce), nampa cincin nikah lan kat besar kanggo koleksi. Nanging, Nicki, mulai mulai mlebuké ing bus.
1
Aku kudu nyiapke film iki ing 10. aku masalah, ning aku mikir komédia klasik. njuk, jika kowe arep rekting karo film Madonna liya... weh, apa? kowe ngandhani aku dudu film sing paling apik?? Mira Sorvino ora éntuk Oscar nganti mèh sepuluh taun sakbanjuré?, film iki pantes dipuji luwih akèh timbang kuwi. nanging, aku seneng mikir kono dadi A+ sociologic mung urip ing urip 80. Ngingat wektu kowe isa ditoleh saka Sam Goody lan Cartier ing dina sing padha? ngéling wong wédok sing nganggo omong-omong?......................................................................................................................................................................
1
Aku durung dadi fan Madonna nganti saiki, nanging, aku rumangsa aku arep komentar karo film iki.<br /><br />>Film iki salah. Salah sijiné, lan Madonna, dipengaruhi karo kritik. Wong-wone wis kesalahan lan akèh penyelidikan sing ditinggalké nganggo resikasi sing salah.<br /><br />Permasa, Madonna nggunakké gawéan sing apik ing film iki.
1
Nikki Finn kuwi jenengé anak wédok sing aku nikah. Nanging yakin aku tresna Nikki Finn, dudu anakmu. Dhuh nggolèk barang - barang sing nyenengké, lan sing jujur. Pancèn, nyolong, ning ora nggolèk utawa matèni (gak kowe ora nglakokké).
1
Wektu aku ndelok film, aku biyasané nggolèk hiburan. Nanging nèk aku weruh jeneral pindho, aku bakal nggolèk apa sing kudu ditindakké. Contoné, nèk kuwi film sing gedhé, aku ngarepké film kanggo mikir ing criniumku lan nggawé aku mikirké apa sing diomongké. Nanging sapa kuwi Gadis? dudu film sing gedhé. Ning, kuwi gampang nyenengké, nanging.
1
Ngapa kabèh wong rumangsa kudu terus ngowahi film iki? Kuwi nyenengké lan luyu (keterusan apa sing dimaksud). Madonna ora mung bukti seniman Oscar caliber nganggo film iki apa-apa! Dhèwèké mung nindakké apa sing dibutuhké, lan ngrasa apik. Aku tresna ing film iki. Iyo film kepindho Madonna sing senengi sakwisé Evita. Soundtrack kuwi uga apik. Ora luwih apik utawa ora pati luwih parah timbang keey 80. Kang kabèh kritik, aja nganti serial lan kowe nyenengké. Madonna kuwi dewa!!
1
Ing TV istiméwa iki Jon sing mbutuhké urip. Pirang - pirang dinané nganggo tingkat tingkat tingkat ing taman lan nganggo njupuk. Jon nggawa Garfield kanggo kelompok bantuan diri kanggo ketemu karo wong - wong. Sepira wong sing arep perduli karo loner 20-neng sing dadi kanca sing paling cocok?
1
Film iki apik banget! aku sepisanan ndelok wektu umur nem, banjur aku durung durung suwé, lan aku isih seneng, ing 15 saiki, lan Madonna kuwi idolaku, lan dhèwèké nindakké gawéan phat! Alot wong - wong ora seneng film iki, lan aku isih tetep ora ngerti apa sebabé.
1
Sing salah siji saka film sing paling nyenengké, romantik, lan musik sing paling aji, sing paling aji. Sewah/kususé nèk kowé nduwé gaya cinematografi sing luwih tuwa.<br /><br />Kwan lan lagu-nyanyi mung nggawé kowé mèsem wektu ndelok film.
1
Untuk keju 80-80, iki bener-bener ora gampang. Ana akèh sing lucu sing nyolong salah siji-liner ("Ku nyolong gedhé!" - "Terus!") lan Madonna mènèhi perkembangan sing apik; ora ana hadiah-diwene ing kono, nanging kuwi nggawe Razzies lan Oscars. Aku sungguh ngerti apa film sing luwih apik ditampa nèk dhèwèké nggunakké suara sing ajeg (pre-British penyebaran) timbang aksen hiper-Bronxy sing digunakké. Oh. Kaya sing satengah, aku ketemu karo salah siji aktor sing main polisi motoris liwat gawéanku.
1
Fantastic, Madonna sing paling apik, film kuwi lucu lan aksiné mlebu. Mbokmenawa wis digawe ing 80 taun, ning kuwi nduwé kabèh sipat- sipaté sing modern Hollywood Block-buster. Aku seneng film iki lan aku rumangsa paling unik lan bakal nyenengké sapa waé wong nyolong saksuwéné sekolah. Fantastic.
1
Aku wis ndelok film iki sakdurungé, ning aku ora isa ngéling - éling kuwi luar biasa: Madonna nggawe rekaman sing nyenengké, madonna nganggo pumas utan. sing nggawé musik mung sampurna. Lan pungkasan sing nyenengké! sapa wédok kuwi pilihan sing apik kanggo romantis sing kaya aku.
1
Nèk film iki wis digawe ing 50 utawa 60 one, kritik lan fans iso wis dipuji. Aku dhéwé, seneng karo film saka mulai nganti nganti diakhir. Itu dudu barang-barang sing lumrah, lan ora umuré, nanging nyenengké nggatke, nanging mlebu Ms. Ritchie sing tumindak ing film? Ora sing paling apik ing planet. nanging kuwi nambah ing film unik slappstick-aspirations, lan madonna's (gawéan numpak) rasa kodedik. Madonna play Nikki Finn, an ex-konstic sing digawé ing penjara. Griffin Dunne happus, lan nggawe kejalapan sing luar biasa.
1
Madonna ngganggu aksi, malih lan ora nggolèk manèh! Sapa yang Gadis dipasi mung setaun sakwisé Shangai kejutan lan loro sakwisé film kult sing suksès Desperately nggolèk Susan. Dhèwèké milih nggolèk nglalèkké film sing sebengna, ora ngrasa kok koyo dinggo nyolong. Film sing nampa sing èlèk saka Amerika lan rumangsa kuwi suksès. Madonna kandha nèk "Ana wong sing ora péngin koyo suksès kaya bintang pop lan bintang-film." Album soundtrack, ing kono nyanyi patang trak sing didol lan judul-track sing gedhé, yaiku ngganggu donya sing gedhé.
1
Aku sedhih banget merga film iki nduwèni sing èlèk. Aku mikir kuwi komédia sing nyenengké lan lucu. Humour ing film iki kuwi suwé panas lan ora salah lan aku seneng. Aku uga seneng karo karakter Madonna lan aku ora setuju nèk dhèwèké dimain diri.
1
"Opo jenengé?" "Loudon." "Loudon opo?" "Clear." <br /><br />>Gag isih nggawe aku, TWENTY PIY taun sakwisé film sing diparingké.<br /><br />Iku seneng karo film saiki. Aku mung nggat ping atus ping omong kowe ing dina, lan wektu aku nutupi DVD-nèh, aku isih isih isa ngéling diyalog.<br /><br />Madonna play Nikki Finn, ana wong wédok sing dipenjara kanggo kejahatan sing ora dikompok. Wektu aku mutuské mèlu penjara.
1
Aku tresna film iki! Aku seneng banget merga Madonna, ning sapa sing peduli - kuwi lucu!!! *ALANIS Rocks*. Wektu aku sepisanan ndelok film iki ing theaters mulih taun 1987, aku rumangsa nganggo karepé! Madonna kuwi lucuh banget lan aku tresna nglebokan aksent lan wacky/funky. Sapa sing paling luyuh kuwi yaiku wektu Madonna (Nikki) nggolèk nah wong sing arep mlebu taxi. Lan uga wektu Griffin Dunne (Louden)trips lan jatuh ing interview apartman. *** Madonna's caracter fanna's Madsonna's wicaksana, sapa sing kecandu karo film sing tak ketemu.**
1
[CONTAINS SPOILERS!!]<br /><br /> Garfield lan Garfield Garfield kuwi ana ing rut. Seneng ora ana urip ing rut. Akèh sing dilakukan. Jon malah nganggap sock throok's menurut warna lan plook. Dadi, dhèwèké mbutuhké buku sing diajak JON />[Jon /><br /> Garfield /> Garan Garfield. Garfield's Garfield's ing rut. Seneng banget, wektu musik mulai lan Jon tangga plore, aku ndelok apa sing disko: Jon matèni. Jon saiki ngucap anak wédok ing wilayah video.
1
Aja ngrungokké omongané kritik sing terus ngomong bab film sithik sing manis. Madonna nggumun ing komédia sing wicaksana iki. Aku nyambut gawe ing toko video nganti pirang-taun lan mènèhi film iki marang akèh petugas- ora ana sing ngajak aku balik lan ngajak mlewang. Kabèh sing mesthi seneng.
1
Aku bocah ora. Ya, "Who's That Girl" sing ana perbedaan kanggo dadi salah siji ing film Madonna sing bom, ning aku sungguh seneng film iki luwih timbang "Desperately Search Susan". In "Susan", Madonna karakter diganggu dadi kedua-fiddle to Rosanna Arquette lan ora diberi akèh gawéan. Ora respekt to Rosanna, nanging ing WTG Madonna make this caracter this, mung dibuang ing style 80, nganti aku nganggo "Desperately Search Susan". Sakliyané kuwi kétok "cheesy" sing paling digawé karo Madonna City. <dbbr> Tullna Custom / Custom Custom Budna Line / Custom Budnbr>, WDown Linday Line / Custom Bulgun's Budding's Will.
1
Nèk kowe seneng Madonna utawa ora, film iki kuwi nggawa film nganggo bombast sing gedhé! Aku dadi a Madonna fan lan ndelok iki ing teater ing wektu penyampatan. Nanging, nganti saiki, kuwi ora nggolèk silusi lan kesenangan sing suci. Pakya ana linya sing salah, ning seluruh film iki mung mung a srawball komedie karo Madonna. Aku aweke film sing nganggo film sing gampang lan bombast. Wektu Madonny, lan iku mung jeneng kendho pekerjaan filmmuné. Madonna biasane mung marake 'Nya' ing jeneng lan ngganggu Nikki Finn ing film iki, ning kok cocok ngganggawe sewene kono, sing cocok diuting 'Mand'.
1
Mula, Madonna dudu Meryl Streep. Pancèn, iki salah siji film sing sepisanan lan komedia ing kuwi. Panjenengan, film kuwi sing paling apik lan paling dibandhingké karo sijiné tapi w/Katherine Hepburn, Mening Up Baby. Kanggo apa, senajan(a seksi fluff), kuwi gam seneng banget ndelok. Aku isih krungu sapa sing tumindak slams Madonna kuwi malah nduwèni wah/ bukti utawa malah adjectivs liya nentang "wah", "bad", utawa tembung liya-tembung mung.
1
Aku ndelok film iki ing dina sing dibuka ing NYC, ing Ziegfield. Wektu Madonna dudu kurang budaya sing saiki. Dhèwèké nduwe pirang-pirang hits, apik banget ing "Desparately Search Susan" lan aku nduwé tiket kanggo ndelok dhèwèké ing konsert ing Giants Stadium. <br /><br />"Sapa kuwi gadis?" Madonna ngekèki petugas sing saktenané kanggo main, yaiku ora mung perversi personalitené saiki.
1
Wektu ndelok film sithik iki, kuwi nggumun mulai nganti rampung. Pengalaman kuwi mesthi nyenengké, tekanan sing ora nggumun. Seluruh kampung sing nyenengké. Timing tim Walken lan Bracco nggunakké kanggo sampurna, kuwi mèh kaya ekos sing klasik romantis srawball. Bracco kuwi seksi banget lan sungguh lucu kaya seniman sing nglawan kemerdekané. Mung ana alesan sing mènèhi Walken a sing aneh banget lan sing paling aneh aku bayangna kuwi jeneng parody saka salah siji Burt Lancaster sing ana ing Elmer Gantry. Kang aku nambahke film sing sepisanan aku ndelok Miguel Ferre ing jamaica.
1
Aku KAWOH film iki. Kowe ora isa nuku, nyolong, utawa ndelok... nanging kuwi dadi penjaga.<br /><br />Kimia sing nggumun antara Braccho lan Walken... lan Ferrar....<br /><br />Terifikasi ora ngalang aksi lan reaksi.... senengi.<br /><br /><br />>Iku wis nggat kopi sing dinggo 6 ping tine pungkang... saben kali nduduhké kuwi marang wong sing durung krungu bab kuwi.
1
Chrisopher Walken lintang-lintang lan apik banget sing nggoleng nganggo penyakit sing luwih gedhé timbang ngono.
1
Film sing paling dikenal kadhang kala ndelok ing antarané sing paling paling didelok. Film iki ana kabèh iso sing ana ing antarané senjata modern streater, senjata, tekno, baddys, utan, lan, nanging kuwi nganggo satengah kowe Hollywood jua-ran. Aku nggumun karo loro wong karismatik. Christopher Walken nduwé keyakinan sing kurang lan Lorraine Bracco kuwi salah siji wong wédok sing paling hangat lan sing paling wis aku ketemu ing skraim. Alesan utama liyané alesan sing tak weruh yaiku coz slifts to Jamaica sakwisé mulai.
1
Nemokké barang-barang sandwich antarané antara sekolah lan sing diuji 80-uri machomovie ing affiliata UPN sisih bésuk arep ngapusi. Kuwi paling apik lan pasti nggunakké sifat-sifat sing paling apik 'untuk panggonan. Bracco lan tim Walken kanggo nyedhiyake film sing mbokmenawa dijelaské karo wong sing dikenal generu, dolanan dalan, 'kebuktian pikiran' sing apik banget kanggo gambarké. Kanggo kesempatan njupuk a roller a 'Diang Latih' la Fuqua', nyoleh menyang donya sing awal TV 90-an kanggo nemokké film 'Scam'!
1
Aku iki fan sing gedhé saka Harald Zwart, lan aku mung ngerti aku kudu ndelok film iki, senajan aku ora isa ngomong aku anyar. Nanging nggat iki pungkang atiku nganggo bungah, lan aku nduwé wektu sing gedhé ing film nggawa.<br /><br />Bjørn Fast Nagell nggunakké gawéan sing gedhé kanggo nggunakké film iki, lan senajan kowé nggawa karakter utamané kuwi anyar ing aksi, tumbuh nganggo film lan kuwi. Senajan kuwi sebabnya dadi film football, ana footbol sing luar biasa.
1
Kuwi ana film sing nyenengké. Dadi apa sing nggawé film sing besar? Detail Teknik? Aku mikir nèk jiwa yaiku sing pantes, budaya kita dadi luwih mlarat kanggo kuwi. Mula film iki yaku "Goother" dadi musik anyar yaku Mozart. Pitik iki, kuwi salah siji film sing paling apik dari tipe koyo aku ndelok. Wong - wadon kuwi éntuk ayu (nenging mung didelok ing pantai California sing digawé. Kuwi ana sing sithik, salah siji kine gallactica perang iku ketemu karo bawang-watch sing ketemu karo musik musik lokatan Wayne sing ketemu vidhéo Donya. Ayo ana akèh film sing didelok.
1
Apa ini film sing salah?<br /><br />Tenang, apa sing kowe ngarepké saka film sing disebut "BEACH BABES FOR BEYOND"? <br /><<br />>Ini a "BABES in BIKINI" film lan ora ana pretensiné thok. Pancèn, iki ora ana "A ROOM MONA ANJI" utawa "SCHINDLER's LIST". Nèk kowe péngin ana film kaya "A Room With a Panglih" nan kowe ora nggatke Beach Babes dari Beyond. Nanging nèk kowe nggolèk film sing apik in Bikini sing mlebu nggawe, kowé wis dijanjingké.
1
Aku wis ndelok film iki ping pindho, ping pindho ing Cinemax. Versi sing sepisanan ing versi kuwi sing ora ratiwe, sing paling cocog-core porn ing kono, lan sing kapindho ing a numpak (kenggo kabèh sex lan kelompok nudity out) versi sing menang ing film biasané tengah. Versi sing ora nduwèn nggawe seksi sing gedhé karo Nikki Fritz, dude lan botong minyak sing ora ana ing donya iki (gak pun). Seneng, ing versi sing mlebu ing acara sing mèh dikokokok, kaya kabèh seksi liyané. Rated utawa ora diwasi kuwi isih seneng banget nggaweng kabèh lintang sing besar (Stallen, Travolta, etc.
1
Iki cocok film liya ing genre: nyata supensius, inteliger, nggumun lan nggumun. Ya, rekaman kuwi isa dadi bingung - nanging sebagéan sing nggawé film sing ora dikenal karo akèh wong Kulon. Wektu ana eleman film sing spesifik budaya, tema-tema sing cocok nglengkang universal -, nesu, kesanggupan, lan gangguan. Sakliyané kuwi diomongké karo Lim-jong, nagara sing ora dikenal karo wong-orang Kulon.
1
Kita mbuka ing ruangan dokter. Ana cah wédok sing diletak menyang panggonan nganggo dokter. Dheke takon pitakonan - pitakonan. Terus takon pitakonan. Ibu terus takon, ora nglokro anak - anak wédok sing traumatised atmosfer.<br /><br />>Criteria iku bab anak - anak wédok sing digawa ing omah, sakwisé nggo nggoleng wektu ing panggonan mental sing kelakon. Wong wédok sing ditampa tangan. Wong wédok kuwi diajèni ngganggumun-uji-uji-to-be-nice-but-so-so-so-total-si-devil Stepmother, sing pasti nggawa ringkir. Kanggo ing omahé, ping pindho ping pindho, ding kowé ding ding ding dinggo dinggo dinggo dinggo dinggo ding dinggo.
1
Iki salah siji film sing paling apik sing durung aku ndelok...<br /><br />>Kune penuh banget karo rincian lan saben ketemu kowe bakal nemokké barang anyar... Kaya ing tengah film kuwi bapak kuwi ana ing bawah, ning isih mung ngrungokké siji suara, lan wektu anak - anak wédok, ora isa nindakké kuwi ing wektu sing padha, lan ora ana. <br /><br />>Aku nduwé masalah, ing tengah-tengah film kuwi "Uncle", ning ngapa bojoné iku keluar?! Else a film luar biasa.!!!!! Film Asia sing paling apik!
1
"Tale of Wong Sedulur" kudu dadi salah siji film sing paling nggolèk aku durung ketemu. Saksuwéné ora ana endi gaib sing saktenané, senajan ana sing dijawab ing samubarang film. Critak iki kétoké yakuwi loro sedulur wédok, sing, wektu bali menyang omah bapakmu sakwisé ora ketemu (nanging mung isiné tinggal ing institusi mental) dikon ngadhepi ora mung salah siji sing isiné skizofreni lan mbokmenawa ora ana bi-polar sing ngganggu nggoleng ing siji bocah wédok sing ngalami kebutuhan lan seneng ngomong karo sijiné, sing ora nggatèkké mangan istiméwa ing wektu liya. Ning, ana sing isiné durung disingkirkirké.
1
Film horror Asia liya paketeke nganggo momen terus, lan mobil. Taktika horror Asia liya yaiku kompleksiné penyampatan, sing ana ing kono. MAJOR SPOILER PETERINGAN!<br /><><br />> Film sing mulai sederhana - rong sedulur wédok lunga manggon karo bapaké lan ibuné sakwisé dipengaruhi. Sedulur wédok wédok sing isih mlebu ing institusi mental. Sedulur wédok kuwi kétok mèlu nglawan ibuné - kususé - lan pinituwa sing ora ngganggu bapané - lan ora ngganggu bapaké. Kabèh wong wédok sing mlebu ing bapak sing dibukti dinggo nganggo serangan sing dibukti.
1
Apa sing isa tak jawabané bab film iki sing ora bakal ngekèki katrangan sing sakdurungé kowé ndelok kuwi? Kuwi sithik. Piranti kuwi ana hubungané karo mulih dari rumah sakit karo anak wédok remaja sakwisé dhèwèké rusak. Opo sakwisé kuwi film. Iki salah siji salah siji sing paling nglokro film ing jaman mbiyèn. Kabeh film kuwi mung mung mung satesare lan nggolèk kowé rumangsa gampang dicekel sakwisé film kuwi rampung. Film kuwi ora sampurna. Film kuwi ana masalah ing setengah jam sing wis nggawé crita sing bingung, malah bingung.(Ingin kowe maca kowé maca komen liya ing IMD lan satengah liya kowé wis ngrasa ngrasa ngrasakké ing kono sing paling cocok, ning aku nggangguh nggawa film sing tak nggatèkké kowé.
1
Digawe dadi Asia Horror, "A Tale Of Two Sisters" kuwi sakjané salah siji karakter rusak drama psikologi.<br />>A Tale Of Two Sisters" tel cartanya, kaya ngono jeneng karo jujur film iki. Direktur Ji-woon Kim mutuské fokus luwih nerangké pengalaman, ning ora nyedhikna gambar emosi, wis mbuktèkké salah siji tingkat sing cocok, sing dinggo gambar film horror. <br />A Tale of Two Sisters > tels.
1
Iki salah siji saka film Norvegi sing aku sungguh ngarep - arep. Kuwi mulai dadi pirang-pirang komersial nganggo motley kumpul ing pecah bola. Malah aku ora gelem bocah 2 ndelok kuwi. Critak iki luwih apik timbang sing didelok lan ngguyu mung mbengok.
1

Dataset Card for "imdb-javanese"

Dataset Summary

Large Movie Review Dataset translated to Javanese. This is a dataset for binary sentiment classification containing substantially more data than previous benchmark datasets. We provide a set of 25,000 highly polar movie reviews for training, and 25,000 for testing. There is additional unlabeled data for use as well. We translated the original IMDB Dataset to Javanese using the multi-lingual MarianMT Transformer model from Helsinki-NLP/opus-mt-en-mul.

Supported Tasks and Leaderboards

More Information Needed

Languages

More Information Needed

Dataset Structure

We show detailed information for up to 5 configurations of the dataset.

Data Instances

An example of javanese_imdb_train.csv looks as follows.

label text
1 "Drama romantik sing digawé karo direktur Martin Ritt kuwi ora dingertèni, nanging ana momen-momen sing marahi karisma lintang Jane Fonda lan Robert De Niro (kelompok sing luar biasa). Dhèwèké dadi randha sing ora isa mlaku, iso anu anyar lan anyar-inventor-- kowé isa nganggep isiné. Adapsi novel Pat Barker ""Union Street"" (yak titel sing apik!) arep dinggo-back-back it on bland, lan pendidikan film kuwi gampang, nanging isih nyenengké; a rosy-hued-inventor-fantasi. Ora ana sing ngganggu gambar sing sejati ding kok iso dinggo nggawe gambar sing paling nyeneng."
0 "Pengalaman wong lanang sing nduwé perasaan sing ora lumrah kanggo babi. Mulai nganggo tuladha sing luar biasa yaiku komedia. Wong orkestra termel digawé dadi wong gila, sing kasar merga nyanyian nyanyi. Sayangé, kuwi tetep absurd wektu WHOLE tanpa ceramah umum sing mung digawé. Malah, sing ana ing jaman kuwi kudu ditinggalké. Diyalog kryptik sing nggawé Shakespeare marah gampang kanggo kelas telu. Pak teknis kuwi luwih apik timbang kowe mikir nganggo cinematografi sing apik sing jenengé Vilmos Zsmond. Masa depan bintang Saly Kirkland lan Frederic Forrest isa ndelok."

Data Fields

  • text: The movie review translated into Javanese.
  • label: The sentiment exhibited in the review, either 1 (positive) or 0 (negative).

Data Splits Sample Size

train unsupervised test
25000 50000 25000

Dataset Creation

Curation Rationale

More Information Needed

Source Data

Initial Data Collection and Normalization

More Information Needed

Who are the source language producers?

More Information Needed

Annotations

Annotation process

More Information Needed

Who are the annotators?

More Information Needed

Personal and Sensitive Information

More Information Needed

Considerations for Using the Data

Social Impact of Dataset

More Information Needed

Discussion of Biases

More Information Needed

Other Known Limitations

More Information Needed

Additional Information

Dataset Curators

More Information Needed

Licensing Information

More Information Needed

Citation Information

@InProceedings{maas-EtAl:2011:ACL-HLT2011,
  author    = {Maas, Andrew L.  and  Daly, Raymond E.  and  Pham, Peter T.  and  Huang, Dan  and  Ng, Andrew Y.  and  Potts, Christopher},
  title     = {Learning Word Vectors for Sentiment Analysis},
  booktitle = {Proceedings of the 49th Annual Meeting of the Association for Computational Linguistics: Human Language Technologies},
  month     = {June},
  year      = {2011},
  address   = {Portland, Oregon, USA},
  publisher = {Association for Computational Linguistics},
  pages     = {142--150},
  url       = {http://www.aclweb.org/anthology/P11-1015}
}
Edit Dataset Tags

Models trained or fine-tuned on w11wo/imdb-javanese