runtime error

ule> model = instantiate_odise(cfg.model) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/odise/config/instantiate.py", line 15, in instantiate_odise backbone = instantiate(cfg.backbone) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/detectron2/config/instantiate.py", line 61, in instantiate cfg = {k: instantiate(v) for k, v in cfg.items()} File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/detectron2/config/instantiate.py", line 61, in <dictcomp> cfg = {k: instantiate(v) for k, v in cfg.items()} File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/detectron2/config/instantiate.py", line 77, in instantiate return cls(**cfg) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/odise/modeling/meta_arch/ldm.py", line 652, in __init__ self.clip = ClipAdapter(name=clip_model_name, normalize=False) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/odise/modeling/meta_arch/clip.py", line 82, in __init__ open_clip.create_model_and_transforms(name, pretrained="openai") File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/open_clip/factory.py", line 151, in create_model_and_transforms model = create_model( File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/open_clip/factory.py", line 83, in create_model model = load_openai_model(model_name, device=device, jit=jit, cache_dir=cache_dir) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/open_clip/openai.py", line 50, in load_openai_model model_path = download_pretrained_from_url(get_pretrained_url(name, 'openai'), cache_dir=cache_dir) File "/home/user/.pyenv/versions/3.10.13/lib/python3.10/site-packages/open_clip/pretrained.py", line 245, in download_pretrained_from_url raise RuntimeError(f"Model has been downloaded but the SHA256 checksum does not not match") RuntimeError: Model has been downloaded but the SHA256 checksum does not not match

Container logs:

Fetching error logs...